(Poistunut julkaisusta)

ALUEPÄÄLLIKKÖ AKUSTIIKKA
Paroc Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Vahvistamme tiimiämme ja etsimme aluevastaavaa Pohjois- ja Keski-Suomen alueille

Vastaat Pohjois- ja Keski-Suomen alueella akustiikkatuotteiden operatiivisesta myynnistä sisäkattourakoitsijoille sekä sisäkattomateriaalien jälleenmyyjille. Olet tiiviissä yhteydessä vastuualueesi suunnittelijoihin, urakoitsijoihin, arkkitehteihin sekä muihin sidosryhmiin edistäen akustiikkatuotteiden ja rakennuseristeiden myyntiä. Teet myös tiivistä yhteistyötä muun myyntitiimimme, teknisen tuen ja asiakaspalvelumme kanssa. Tavoitteenasi on luoda kannattavaa kasvua ja vahvistaa asemaamme entisestään.

Tehtävässä hyödynnät siihen soveltuvaa koulutustaustaasi ja/tai vahvaa ammatillista kokemustasi alalta sekä tuntemustasi rakennusalan toimijoista. Omaat jo valmiiksi vahvat verkostot ja ulospäin suuntautuvana ihmisenä uusien suhteiden luominen ja ylläpitäminen ovat sinulle vaivatonta. Toiminnassasi olet pitkäjänteinen, suunnitelmallinen ja yhteisiin sekä henkilökohtaisiin tavoitteisiin sitoutuvainen. Pidät liikkumisesta asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien luona sekä nautit myyntityön hyvistä tuloksista. Pystyt saavuttamaan ja ylläpitämään asiakkaiden luottamuksen sekä kehittämään vaativia asiakkuuksia tuottamalla heille aitoa lisäarvoa. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on englannin kielen perusosaaminen.

Tarjoamme itsenäisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä. Työskentelet oman kotikonttorisi kautta, joka voi sijaita esimerkiksi Oulussa, Kuopiossa, Vaasassa tai Jyväskylässä tai niiden lähiseutujen alueella. Tehtävän sujuva hoitaminen vaatii aktiivista liikkumista omalla vastuualueella.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14078 viimeistään 30.5.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Mikko Kaloinen, puh. 044 079 0313 ti 21.5. klo 8-12 ja ti 28.5. klo 8-12 sekä Mercuri Urvalissa Lauri Sainio puh 044 572 1427.