(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntivastaava
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haemme aluemyyntivastaavaa Tampereelle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä.

Mitä pääset tekemään?

Aluemyyntivastaavana vastaat Skanska Konevuokrauksen uusasiakashankinnasta sekä hoidat jo olemassa olevia asiakassuhteita. Varmistat omalta osaltasi sen, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme: Pidät heihin säännöllisesti yhteyttä ja kuuntelet heidän tarpeitaan. Tunnistat ja tarjoat heille erilaisia, kustannustehokkaita vaihtoehtoja ja ratkaisuja. Nostat keskusteluissa esiin meille erityisen tärkeät näkökulmat, ympäristön ja työturvallisuuden. Laadit ja hallinnoit tarjouksia sekä sopimuksia. Asiakasnäkökulman rinnalla ymmärrät tuloksen teon salat.

Mitä toivomme sinulta?

  • näyttöä menestyksellisestä myyntityöstä 
  • ymmärrystä vuokrausliiketoiminnasta 
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa 
  • vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä 
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana innostunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 26.8.2018 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Lisätietoja saat aluepäällikkö Tapani Korvenpäältä, p. 0400 787 389, tapani.korvenpaa@skanska.fi.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!