(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikö
Techtronic Industries (TTI)

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Töitä tarjolla markkinoiden kuumimman akkutyökalubrändin parissa! 

Tule aluemyyntipäälliköksi voimakkaasti kasvavaan Milwaukee-tiimiin.

Milwaukee on kansainvälinen, markkinoiden johtava akkukäyttöisten ja kannettavien sähkötyökalujen ja lisätarvikkeiden valmistaja. Perustamisestaan v. 1924 lähtien Milwaukee on keskittynyt markkinoiden parhaiden sähkötyökalujen ja lisätarvikkeiden valmistukseen ammattikäyttäjille. Milwaukee-brändi merkitsee laatua, kestävyyttä ja luotettavuutta. Palvelemme tehokkaasti ja joustavasti osaavan paikallisen maaorganisaatiomme kautta.

Liiketoimintamme kasvaa edelleen voimakkaasti. Haemme Milwaukeen Suomen tiimiin aluemyyntipäällikköä Satakunnan alueelle.

Tehtävänäsi on vastata jälleenmyyjistä omalla vastuualueellasi. Työsi sisältää tiivistä yhteydenpitoa nykyisiin asiakkaisiimme. Vastaat tehtävässäsi kenttämyyntijohtajallemme. 

Menestyksesi avaintekijöitä ovat päämäärätietoinen tapa rakentaa pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita sekä kokemus kenttämyyntitehtävistä.

Sähkötyökalujen ja/tai -tarvikkeiden tuntemus on eduksi mutta ei välttämätöntä. Pitkää työkokemusta arvokkaampana pidämme energistä toimintatapaa ja vuorovaikutustaitoja. Kommunikoit suomen lisäksi hyvin myös englanniksi ja hallitset keskeisimmät järjestelmätyökalut (MS Office).

Työ hoidetaan kotitoimistolta käsin, ja se edellyttää matkustusvalmiutta. Työtehtävän sujuvan hoitamisen kannalta sinun tulee asua länsirannikolla. Tarjoamme palkan ja työsuhdeauton lisäksi kattavan työterveyshuollon ja tuemme henkilöstöämme liikuntaharrastuksissa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Jan Holmström, puh. 0500 625 543 ja Milwaukeen kenttämyyntijohtaja Ilkka Eskola puh 040 180 3031 torstaina 18.2.2021 klo 9-10 ja 12-13.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa https://www.ssconsulting.fi/fi/avoimet-tyopaikat/ viimeistään 25.2.2021. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.