(Poistunut julkaisusta)

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖJÄ
Leica Geosystems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Tarkkojen ja täsmällisten laitteiden, pitkälle kehitettyjen ohjelmien ja luotettavien palvelujen avulla Leica Geosystems tuo joka päivä lisäarvoa maailmamme tulevaisuuden parissa työskenteleville.

Etsimme Oulun, Kuopion, Turun ja Helsingin alueelle useampaa energistä ja positiivista aluemyyntipäällikköä.

Tässä tehtävässä tulet digitalisaation ja uusimpien innovaatioiden kautta auttamaan maarakennusalan asiakkaitamme. Meillä on kattava tuoteportfolio ja edistyksellinen teknologia maarakentamisen digitalisoituun työnkulkuun, jonka keskiössä ovat koneohjauksen tuoteratkaisumme.

Olet tuloshakuinen ja innostut siitä, että löydät asiakkaiden tarpeisiin parhaan mahdollisen ratkaisun. Analysoit myyntialuettasi aktiivisesti, jotta voit kohdentaa asiakashankintaa entistä tehokkaammin. Teet läheistä yhteistyötä myyntitiimin lisäksi myös yrityksemme teknisen tuen kanssa. 

Meillä on erinomainen myyntiprosessi, jonka avulla sinä menestyt. Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että ymmärrämme paremmin asiakkaan tarpeita. Johtamiskulttuurimme ansiosta henkilökohtainen kehittymisesi on liiketoimintamme keskiössä. Saat tehtäviisi vastuuta ja vapautta sekä pääset vaikuttamaan päivittäiseen päätöksentekoon. 

Monipuolisessa tehtävässäsi tarvitset neuvottelu-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, joiden jatkuvaan kehittämiseen suhtaudut positiivisesti. Sinulla on kyky ja motivaatio ymmärtää sekä oppia alan teknologiaa ja taustastasi löytyy soveltuvaa teknistä osaamista. Käytössäsi on laadukkaat työvälineet ja asiakashallintajärjestelmä. Tarvitset työssäsi hyvän suomen kielen lisäksi sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään kansainväliseen yritykseen ja työyhteisöön erittäin laadukkaiden ratkaisujen ja palvelujen pariin. Saat perusteellisen perehdytyksen, kilpailukykyisen palkitsemisen ja kattavat työsuhde-edut. Kulttuurimme on rento, asiantunteva ja ammattimainen. Arvostamme jokaisen työntekijämme panosta sekä yrityksen että oman ammattitaidon kehittämiseen. Vastasiko tehtävänkuvaus odotuksiasi? Odotamme innolla sinua tiimiimme, joukkuepelaaja! 

Lisätietoa tehtävästä saat Mercuri Urvalin konsultilta Juha Laurilalta, juha.laurila@mercuriurval.com, puh. +350 44 975 7848. Toivomme, että lähetät ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuskirjeesi palkkatoiveella 1.3. mennessä osoitteeseen www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-15053.