Aluemyyntipäällikkö
Amiko Executive Search Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Suomen Erityisjäte Oy on jätteenpolton pohjakuonien, pilaantuneiden materiaalien ja vaarallisten jätteiden käsittelyn ja turvallisen loppusijoituksen sekä raaka-aineiden hyödyntämisen asiantuntija. Yrityksen omistajat ovat Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy ja Kuusakoski Oy. Toimintapolitiikkamme tavoitteena on ottaa huomioon kaikessa toiminnassamme vastuullisuus, ihmiset ja ympäristö.

Toimintamme laajentuessa haemme

ALUEMYYNTIPÄÄLIKKÖÄ

vastaamaan pilaantuneiden materiaalien ja vaarallisten jätteiden käsittelyn myynnistä sekä hyötykäytettävien materiaalien hankinnasta ja myynnistä Pirkanmaan, Pohjanmaan, Vaasan ja Itä-Suomen alueella. Etsimme pitkäaikaista ja motivoitunutta työntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Olet kaupankäynnin osalta luontaisen proaktiivinen ja viet tilanteet oma-aloitteisesti päätökseen. Verkostoituminen on sinulle mieluisaa, olet vakuuttava vuorovaikutustilanteissa ja kykenet tuloksekkaaseen myyntityöhön.

Arvostamme kokemusta ja osaamista pilaantuneiden massojen (tuhkat, kuonat, teolllisuuden jätteet, rakennusjäte, pilaantuneet maat ym.) käsittelyn ja hyötykäytön laajasta toimialasta. Koulutuspohjana sinulla on soveltuva tekninen tai luonnontieteellinen koulutus. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen sekä suullinen että kirjallinen osaaminen, arvostamme myös ruotsin kielen osaamista.

Aiempi työkokemus kiertotaloudesta tai prosessiteollisuudesta katsotaan eduksi.

Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Kangasalla. Työhön sisältyy matkustelua.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisiin ja haastaviin työtehtäviin jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Saat tueksesi tuloksellisen ja innostuneen työyhteisömme.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen alla olevaan linkkiin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 12.12.21. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Alanne, Amiko Executive Search Oy, p. 0407024160, jukka.alanne@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526044
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa