(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Enervent Zehnder

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haemme markkinoilta voimakasta kasvua ja etsimmekin nyt Länsi-Suomen alueelle dynaamista, kaupan nälkäistä ja sisäilmastoliiketoimintaa tuntevaa 

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Sinulla on aiempaa kokemusta itsenäisestä, tulosvastuullisesta myyntityöstä sisäilmasto- ja ilmanvaihtoratkaisujen kenttämyynnistä, ehkä myös suunnittelukokemusta. Tottuneesti viet myyntiprosessia eteenpäin niin suunnittelijoiden kuin urakoitsijoidenkin kanssa. Olet tulosorientoitunut, oma-aloitteinen ja työotteeltasi joustava. Henkilökohtainen tilanteesi mahdollistaa matkustamisen myyntialueellasi. Koulutustaustasi on esimerkiksi LVI- tai energiatekniikasta, hallitset hyvin alan terminologian ja sinusta välittyy asiantuntijuus. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla.

Tarjoamme sinulle vastuullisen näköalapaikan ja hyvät etenemismahdollisuudet kasvavassa organisaatiossamme. Enervent Zehnder panostaa tulevina vuosina Pohjoismaihin merkittävästi, kaksikielisyys on tehtävässä selkeä etu. Tehtävästä maksetaan kilpailukykyistä kuukausipalkkaa ja omalla panoksellasi voit vaikuttaa ansiotasoosi. Muutkin työsuhde-etumme ovat ajan tasalla. Hoidat omaa myyntialuettasi tuloksekkaasti aktiivisella ja asiakasta kuuntelevalla otteella fokusoiden sekä olemassa olevien asiakkuuksien kehittämiseen että aktiiviseen uusasiakas-hankintaan.

Konttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Porvoossa, mutta  myyntialuettasi hoidat kentällä ja kotitoimistosta käsin. Asut todennäköisesti Pirkanmaan talousalueella tai Varsinais-Suomessa.

Konseptiimme, ratkaisuihimme ja tuotteisiimme saat kattavan koulutuksen ja jatkuvan tuen. Raportoit työssäsi myyntitiimin vetäjälle. Oikealle henkilölle tässä on todellinen tulevaisuuden paikka, Zehnder Group tarjoaa mahdollisuuksia niin Pohjoismaissa kuin muuallakin.

Kiinnostuitko? Lisätietoja Aluemyyntipäällikön tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Timo Back, Senior Advisor, +358 400 476 033, timo.back@roedsand.com. 

Hakemuksen palkkatoiveineen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen contact@roedsand.com. 

Haku päättyy 1.11.2020. Toimithan ripeästi, sopivia hakijoita saatamme haastatella jo hakuajan kuluessa. Toimi täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.