(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Monidor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Tahdotko vastuullisen paikan myynnin- ja asiakkuushoidon tehtävissä? Haluatko päästä isommille pelikentille – tekemään kansainvälistä myyntiä? Onko terveysteknologia lähellä sydäntäsi ja löytyykö sinulta toimialatuntemusta lääkinnällisten laitteiden myynnistä? Tässä voi olla mahdollisuutesi!

Haemme terveysteknologia-alan asiakkaallemme Monidorille Aluemyyntipäällikköä vastaamaan ja kehittämään yrityksen myyntiä.

Tehtävässä otat vastuullesi organisaation tuloksekkaan myynnin tekemisen omalla vastuualueella ja olet vahvasti mukana yrityksen tulevaisuuden myynnin rakentamisessa uusille markkinoille. Osallistut itse myynnin tekemiseen erityisesti keskittyen jakelukanavien rakentamiseen kansainvälisille markkinoille sekä niiden ohjaamiseen- ja kehittämiseen. Henkilökohtaisen myyntityön lisäksi osallistut yrityksen myyntistrategian suunnitteluun- ja kehitykseen, ja raportoit työssäsi myyntijohtajalle.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on näyttöä tuloksellisesta kansainvälisestä B2B myynnistä. Aikaisempi kokemus ja ymmärrys terveydenhuollon ja sairaalahallinnon toiminnasta Suomessa ja ulkomailla luetaan eduksesi. Kokemus esimerkiksi medical puolen jakelijamyynnin tehtävistä antavat hyvät edellytykset tässä roolissa menestymiseen. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet tuloshakuinen, päämäärätietoinen ja vakuuttava henkilö, joka on kiinnostunut asiakkaistaan. Omaat erinomaiset vuorovaikutus-, yhteistyö- sekä neuvottelutaidot. Et pelkää haastaa itseäsi ja pystyt tuottamaan uusia ideoita tilanteen niin vaatiessa. Tavoitteet sekä halu kehittyä ohjaavat sinua eteenpäin.

Tarjoamme sinulle vastuullista paikkaa yrityksen moottorina innostavassa ja kasvua hakevassa suomalaisessa innovatiivisia tuoteratkaisuja myyvässä yrityksessä. Yrityksen myynnin avainhenkilönä sinulla on mahdollisuus olla vaikuttamassa merkittävällä tavalla terveydenhuollon- ja terveyden edistämiseen.

Tehtävä edellyttää merkittävässä määrin matkustamista, niin kotimaassa kuin ulkomailla. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Oulussa ja Helsingissä, aluemyyntipäällikön työpiste tulee sijaitsemaan Helsingissä.