(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2020

Jackon Finland Oy on osa norjalaista perheyhtiötä Jackon Groupia, joka on pohjoismaiden johtava eristevalmistaja. Tuotamme rakentamiseen ja teollisuuteen nykyaikaisia, energiatehokkaita ratkaisuja ja komponentteja.

Kattava tarjonta EPS, XPS, EPP ja EPE valmisteisia tuotteita pitää sisällään niin eristeitä, elementtejä, märkätilalevyjä ja muita rakentamisen järjestelmiä kuin pakkaustuotteita sekä teknisiä komponentteja teollisuuteen. Käyttökohteita on lähes loputtomasti, ja palvelemmekin asiakkaitamme markkinajohtajan resursseilla.

Jackon Finland syntyi, kun ThermiSol Oy ja sen omistamat Tupler ja Epsira sekä pohjoismainen Solumuovi Oy siirtyivät yrityskauppojen myötä Jackon Groupin omistukseen . Jackon Group oli jo pitkään halunnut vahvistaa asemaansa pohjoismaisilla eriste- ja pakkausmarkkinoilla, ja konserniin liittymisen myötä suomalaiset yritykset saivat leveämmät hartiat kasvun varmistamiseksi tulevaisuudessa.

Haemme nyt liiketoiminnan kasvaessa aluemyyntipäällikköä Keski-Suomen alueelle.

Aluemyyntipäällikkönä asemapaikkasi on esimerkiksi Jyväskylän alueella, ja vastaat Keski-Suomen asiakkaista. Asiakaskunta koostuu rautakaupoista, rakennusliikkeistä ja -urakoitsijoista sekä betonielementtitehtaista.

Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja ennen kaikkea jo olemassa olevien asiakkaiden parissa. Pystyt luomaan luottamuksellisia suhteita asiakkaisiin ja sitä kautta palvelemaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Työskentelet omalla alueellasi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta hyvä yhteistyö kollegojen kanssa on tuiki tärkeässä asemassa erinomaisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Sinulla on mieluusti jo kokemusta rakennusalalla työskentelystä ja myynnillisistä tehtävistä. Olet tottunut hahmottamaan asiakkaan tarpeet ja laskemaan tarjouksia niiden pohjalta. Tärkeimmät ominaisuudet aluepäällikön roolissa menestymiseksi ovat kuitenkin halu kehittää itseään ammatillisesti eteenpäin sekä ulospäin suuntautunut, positiivinen luonne. Pohjoismaisessa organisaatiossa englannin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.

Me tarjoamme sinulle laadukkaan brändin ja laajan tuotevalikoiman. Saat vastuullesi hyvin hoidetun asiakassalkun ja loistavan pohjan uusien asiakkuussuhteiden rakentamiselle. Lisäksi saat tiimin tuen taustallesi ja mainiot puitteet työskentelyyn.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, annathan sen näkyä meille saakka! Käy lisäämässä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 24.5. mennessä osoitteessa https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/.

Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccolla Teemu Vuorinen, puh. 0400 610041.