(Poistunut julkaisusta)

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Etsimme Ouluun / Pohjois-Suomeen

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit oman myyntiryhmäsi asiakasneuvojien, myyntineuvottelijoiden ja edustajien henkilöesimiehenä ja vastaat oman alueesi (Oulu-Kemi-Rovaniemi) myynnistä ja asiakaskannan kannattavuudesta. Hankit myyntiryhmäsi kanssa uusia asiakkaita ja kehitätte sekä pidätte huolta olemassa olevasta asiakkaista. Omassa tehtävässäsi johdat myyntiä, kehität alueesi toimintaa ja tuet asiakashankintaa luomalla verkostoja. Vastuullasi on henkilöasiakasliiketoiminta, mutta tuet omalla toiminnallasi myös Turvan yritys- ja yrittäjäasiakkaiden paikallista palvelua.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa mielellään kaupallista koulutustaustaa ja kokemusta myynnistä sekä esimiestyöstä. Olet tuloshakuinen ja Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esimiestaidot. Vakuutusalan kokemus ei ole tehtävässä välttämätöntä. Olet valmis liikkumaan aktiivisesti alueellasi ja yhteistyö ammattiosastojen kanssa sujuu Sinulta luontevasti.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän vakavaraisessa vakuutusyhtiössä, jossa työntekijät ja asiakkaat viihtyvät.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel, Joni Juusola, puh. 050 566 7391 tai Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 12.3.2020 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.

Haku alkaa 26. helmikuuta 2020 ja päättyy 12. maaliskuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen