(Poistunut julkaisusta)

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Mekalasi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Vastaat omalla alueellasi asiakkuuksistamme, asiakassuhteiden ylläpidosta sekä alueesi myynnillisistä tavoitteista laboratorion ja perusterveydenhuollon tarvikkeiden osalta.

Aluemyyntipäällikkönä suunnittelet viikoittaiset aktiviteetit ja liikut niiden mukaisesti kentällä, tapaat osto-organisaatioiden edustajia sekä terveydenhuollon henkilöstöä. Lisäksi olet mukana käyttökoulutuksissa, neuvotteluissa sekä seuraat liikevaihtoa, myyntikatetta ja vastaat kattavasti asiakas- ja myyntiprosessien hoitamisesta. Teet sisäisesti yhteistyötä myynnin, asiakaspalvelun sekä tuotepäälliköidemme kanssa. Asiakkaasi sijaitsevat TYKS:n ja TAYS:n ERVA-alueilla. Tehtävä edellyttää joustavuutta ja matkustamista tehtäväalueen mukaisesti, joten asuinpaikkasi voi olla esim. Turku tai Tampere lähialueineen. Raportoit tehtävässä laboratorion ja perusterveydenhuollon liiketoimintapäällikölle.

Toivomme sinulta kokemusta myynnistä ja asiakastyöstä sekä julkisten hankintojen tarjousprosesseista. Tärkeää on kykysi toimia terveydenhuollon parissa, joten terveydenhuollon prosessien tuntemus tai tuotemyynnin osaaminen on erittäin tervetullutta. Pitkäaikaishoidon tai vanhustyön kokemus katsotaan myös eduksi, koska tarvitset sitä myydessäsi hoitosänkyjä, patjoja ja muita apuvälineitä. Taustaltasi voit olla esimerkiksi terveydenhuoltoalan myynnin osaaja, laboratoriohoitaja, bioanalyytikko tai fysioterapeutti. Odotamme, että innostut myynnistä ja asiakaspalvelusta, ja toimit joustavasti sekä dynaamisesti vastuidesi osalta. Kasvavassa organisaatiossamme odotamme myös, että siedät muutostilanteita. Työsuhteen aluksi tarjoamme kattavan perehdytyksen, jotta pääset vauhtiin. Tarvitset tehtävässä itseohjautuvuutta sekä kykyä priorisoida ja ottaa vastuuta. Englannin kielitaidon lisäksi ruotsin osaaminen on eduksi.

Tarjoamme sinulle erinomaisen, itsenäisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Saat tehtävään ja tuotteisiin perusteellisen koulutuksen sekä osaavien kollegoiden jatkuvan tuen. Kanssamme pääset toimimaan vakaalla alalla monien mahdollisuuksien parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mekalasi Oy:n liiketoimintapäällikkö Riikka Laukka, puh. 0400 358 365, parhaiten tavoitettavissa 2.3. ja 3.3. sekä Mercuri Urvalin konsultti Lassi Välimäki, puh. 040 514 9778. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 10.3.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumero FI-15079.