(Poistunut julkaisusta)

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Nostokonepalvelu AT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Nostokonepalvelu AT Oy etsii nyt Ouluun uudeksi vahvuudeksi myyntiin
 

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Aluemyyntipäällikkönä vastaat nostokonepalveluidemme myynnistä niin uusasiakashankinnan kuin olemassa olevien asiakkuuksienkin osalta pääasiallisesti Oulun alueella. Asiakaskuntamme muodostuu muun muassa rakentajista sekä teollisuuden eri toimijoista.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat:

  • nosto- ja kuljetuspalveluiden myynti
  • olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito sekä kasvattaminen
  • uusien kontaktien luominen asiakaskentässä
  • tarjousten laskeminen ja seuranta

Olet itsenäisellä ja aktiivisella työotteella toimiva sekä hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla varustettu myyntityön ammattilainen. Sinulla on kyky rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita ja sitoutua niihin sekä aitoa kiinnostusta ylläpitää asiakkuuksia laadukkaasti ja tuloksellisesti. Toimintatyylisi on aikaansaava ja järjestelmällinen, motivoidut tuloksista ja hyvällä asenteellasi laitat asiat onnistumaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta tuloksekkaasta B2B-myynnistä, aiemmissa tehtävissäsi olet onnistunut luomaan uusia verkostoja ja antanut oman työpanoksesi myös kannattavuuden kasvuun. Tunnet rakennus- ja teollisuusalan toimintaympäristöt, mahdollisesti myös konevuokraustoiminta on sinulle entuudestaan tuttua. Arvostamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta sekä ajanmukaisia taitoja käyttää myyntiä tukevia ohjelmia ja työkaluja. Ennen kaikkea toivomme saavamme aktiivista osaamista osaksi operatiivista toimintaamme ja tarjoamme mahdollisuuden kasvaa tulosten myötä myös vastuullisempaan rooliin.

Ammattitaitoa ja tekemisen meininkiä!

Tarjoamme kiinteän, kilpailukykyisen palkan lisäksi mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät, hyvän ja rennon työilmapiirin sekä tiiviin organisaation tuen vakaalla työnantajalla. Meillä on mahdollisuus kehittyä ja laajentaa osaamistaan oman kiinnostuksen mukaan. Työntekijämme ovat alansa ammattilaisia ja haluamme panostaa heidän viihtyvyyteensä unohtamatta hyvinvointia, mm. tarjoamalla liikuntaetuja. Tiimimme, esimiehemme ja yrityksemme ovat tukenasi jokaisessa työpäivässäsi. Toiminnassamme korostamme turvallisuutta ja laatua, noudattaen sertifioitua laatujärjestelmää

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 23.2.2020 mennessä, liitä hakemukseesi CV sekä lyhyt hakemusteksti palkkatoiveineen. Rekrytointia teemme yhdessä Eezy Personnelin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Petri Heikkinen, p. 040 752 9776, ti 11.2. klo 8.30-9.30 ja ma 17.2. klo 14.30-15.30.

Haku alkaa 6. helmikuuta 2020 ja päättyy 23. helmikuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen