(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Manner

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020
Manner
Manner on kuljetuspyörien ja kuljetuspyöräratkaisujen suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut suomalainen yritys. Mannerin laadukkaat kuljetuspyörät ovat siellä missä tarvitaan liikuteltavuutta, pehmeää kulkua, kestävyyttä ja luotettavuutta. Manner pyörien valikoimasta löydät yli 2000 vaihtoehtoa moniin eri käyttökohteisiin. www.manner.fi www.manner.fi.
Toimenkuva
Etsimme myyntitiimimme vahvistukseksi pääasiassa kotimaan myynnistä vastaavaa, itsenäiseen työhön kykenevää ja sosiaalisesti taitavaa henkilöä, joka aktiivisesti ja taidolla ylläpitää ja rakentaa pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Taustasta ja kokemuksestasi riippuen voi myös kansainväliset vastuut tulla kysymykseen.
Odotamme sinulta
Asiakkaasi sijaitsevat ympäri Suomen, joten matkustaminen on sinulle mieluista. Olet myyntihenkinen ja luotettava tekijä, jolla on jo käsitys, sekä mielellään kokemustakin siitä, mitä tämän kaltainen työ vaatii tekijältään. Kokemus jälleenmyyjäyhteistyöstä sekä avainasiakastyöskentelystä on erityinen etu. Tavoitteet ja niiden saavuttaminen ohjaavat työskentelyäsi ja ennakkoluuloton asenteesi vie sinua eteenpäin. Kykenet työskentelemään myös englannin kielellä ja kaikki muu kielitaito on pelkkää plussaa. Työ ei vaadi läsnäoloasi Hangossa, mutta tarvittaessa pääset käymään toimistolla helposti.
Koulutus ja työkokemus
Emme edellytä teknistä taustaa, mutta kiinnostus tekniikkaa kohtaan auttaa tehtävässä. Koulutuksesi ja aiempi työkokemus takaavat hyvän perustan ja olet valmis edelleen kehittämään itseäsi
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle paikkaa osana uudistuvaa Manneria. Mielenkiintoisen ja haastavan työn lisäksi saat kiinteän kuukausipalkan, vapaan autoedun, energisen ja skarpin tiimin tuen sekä mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi ja olla osa Euroopan laajuista tulevaisuuttamme.

Rekrytointia teemme yhdessä Eezy VMP:n kanssa, joten lisätietoja antaa Eezyltä myyntipäällikkö Marjo Järvinen, puh. 040 307 5409.

Hae tehtävää 15.2.2020 mennessä linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelo sekä vapaamuotoinen hakemus.
Kesto
Vakituinen työ
Lisätietoja
Marjo Järvinen, Marjo.Jarvinen@vmp.fi, 040 307 5409
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.02.2020 mennessä.