(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Teknos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Palvellaksemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla etsimme nyt joukkoomme

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vahvistamaan myyntiorganisaatiotamme Pirkanmaan alueella. Haemme Professionals&Distributors -asiakaskohderyhmäämme kauppa- ja rakennusmaalien myyntiin aluemyyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tämän asiakaskohderyhmän asiakkaisiin kuuluvat ammattikunta ja jälleenmyyjät.

Pyrimme aina löytämään asiakkaillemme parhaat ratkaisut jokaiseen tarpeeseen. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi. Laajan osaamisemme ja vuosikymmenien toimialakokemuksemme perusteella uskallamme luvata, että tuotevalikoimastamme löytyy ratkaisu jokaiseen maali- ja pinnoitetarpeeseen.

Vastaat omien nimettyjen asiakkaiden hoitamisesta sekä myyntialueesi myynnistä ja myynnin kehittämisestä. Aktiivinen ja tavoitteellinen uusasiakashankinta on olennainen osa tekemääsi myyntityötä. Toimit osana kotimaan myynnin ryhmää ja osallistut Teknoksen tuotteiden ja palveluiden myymiseen sekä toiminnan kehittämiseen myös muita tuoteryhmiä ja asiakkuuksia tukien. Teet myös tiivistä yhteistyötä tuotekehityksen, tuotannon ja tilaustenkäsittelyn kanssa.

Päivittäisessä työssäsi teet asiakaskäyntejä ja käytät Teknoksen tietojärjestelmiä toimintasi ja asiakkuuksiesi myynnin suunnitteluun, seurantaan ja raportointiin. Laadit työssäsi tarjouksia, teet hinnoittelua ja vuosisopimuksia sekä vastaat asiakkuuksiesi reklamaatioiden käsittelystä.

Meillä on moderni teknologia- ja koulutuskeskus Gallus Rajamäellä sijaitsevan tuotantolaitoksemme yhteydessä. Järjestämme Galluksessa säännöllisesti tuotteisiimme liittyviä koulutuksia sekä asiakkaillemme että heidän sidosryhmilleen. Osallistut omia asiakkaitasi koskettaviin koulutuksiin ja niiden järjestämiseen Galluksessa sekä omalla alueellasi.

Aluemyyntipäällikkönä työskentelet hyvin itsenäisesti ja sinulle on luontaista suunnitella omaa työtäsi ja analysoida työsi tuloksia jatkuvan kehittymisesi mahdollistamiseksi. Työn luonne on hyvin liikkuvaa, alueella tapahtuvaa myyntityötä, ja sisältää myös osallistumista erilaisiin asiakastilaisuuksiin. Esimiehenäsi toimii Professionals &Distributors -asiakaskohderyhmän myyntijohtaja.

Odotamme sinulta:

  • vähintään muutaman vuoden kokemusta myyntityöstä
  • kaupallista ja/tai teknistä koulutustaustaa
  • kauppa- ja rakennusmaalit ovat sinulle tuttuja jo entuudestaan
  • rohkeaa, myyntihenkistä asennetta ja halua tehdä kannattavaa kauppaa
  • kykyä itsenäiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn
  • Pirkanmaan alueen jälleenmyyjien ja ammattikunnan tunteminen on sinulle eduksi
  • matkustusvalmiutta pääsääntöisesti kotimaassa, mutta tarvittaessa myös ulkomaille
  • erinomaista suomen kielen ja sujuvaa englannin kielen hallintaa, muu kielitaito on eduksi.

Perehdytämme sinut työtehtävään. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, itsenäisen työskentely-ympäristön ja mahdollisuuden kehittyä kansainvälisesti kasvavassa yrityksessä. Kehittymistäsi tukee myös asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden arvostama sekä pintakäsittelyalan vahvana asiantuntijana tunnettu myyntiorganisaatiomme. Meillä pääset työskentelemään edistyksellisten tuotteiden parissa. Myyntityötäsi tukee tekninen palvelu, tutkimus- ja tuotekehitysosasto sekä erinomaiset puitteet tuotteiden tekniseen testaukseen sekä niiden kouluttamiseen teknologia- ja koulutuskeskus Galluksessa Rajamäellä. Perheyrityksenä tarjoamme kattavat henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden autoetuun.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työ tehdään pääosin omalla myyntialueella Pirkanmaalla ja toimistotyötä voi tehdä kotoa käsin.

Hae paikkaa viimeistään 9.2.2020 mennessä ohessa olevan hakulomakkeen kautta. Hakulomakkeemme on erittäin hakijaystävällinen ja nopea täyttää. Haluamme kuitenkin päästä tutustumaan sinuun, joten liitäthän ansioluettelosi ja palkkatoiveesi lisäksi mukaan hakemuskirjeen.

Tutustu meihin tarkemmin Teknoksen kotisivuilla sekä brändivideomme avulla.