(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Scanoffice Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ 

Tehtävänäsi on Aurinkosähkö-osaston tuotteiden projektimyynti ja uusasiakashankinta. Jakelu kuluttajille tapahtuu kattavan jälleenmyyjäverkostomme kautta, mutta olet mukana myös suuremmissa b2b-kohteissa. 

Odotamme Sinulta muutaman vuoden kokemusta myyntityöstä yrityksille tai jälleenmyyjille sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja toiveet sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Luonteeltasi olet pioneerihenkinen uuden luoja, joka ei pelkää haasteita. Työ edellyttää matkustamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän energiansäästöalan johtavassa yrityksessä. Tueksesi saat arvostetun yrityksemme vahvat resurssit ja muiden myyntiosastojemme tuen sekä satoja jälleenmyyjiä käsittävän jakeluverkostomme potentiaalin. Sinusta tulee tärkeä pelaaja ammattitaitoisessa tiimissämme. Odotamme Sinulta paljon, mutta tarjoamme Sinulle vastaavasti kilpailukykyiset edut.

Yhtiöömme ja tuotteisiimme voi tutustua: www.scanoffice.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Atte Kallio puh. 050 346 4118 ja myyntipäällikkö Mikko Jokinen puh. 0400 632626. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.1.2020 mennessä sähköpostiosoitteeseen atte.kallio@scanoffice.fi. Käsittelemme hakemukset heti niiden saavuttua.