(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haemme energistä ja nälkäistä B2B-myyntivoimaa Pirkanmaan alueelle kiinteistöpalvelujen myyntiin. Oletko sinä meidän uusi

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ?

Vastaat itsenäisesti kiinteistöpalveluiden uusmyynnistä Pirkanmaan alueen yrityksille. Hoidat projektijohtamisen, tarjousprosessit, neuvottelut ja sopimusten laadinnan ja olet aktiivinen uusasiakaskontaktoija. Sinulle tärkeää on myös pitää jo olemassa olevat asiakkaat tyytyväisinä. Teet tavoitteellista työtä pyrkien aina ylittämään myyntitavoitteesi ja nautit tuloksen tekemisestä. Olet kiinnostunut ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa ja osaat tehdä palveluratkaisuja, jotka tukevat sitä. Tiimihenki, hyvä asenne ja tekemisen meininki motivoivat sinua onnistumaan.

 

Sinulla on hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot unohtamatta kuitenkaan rautaista kokemusta B2B-myynnin tehtävistä. Olet luonut verkkoja alueen myyntiverkostoihin ja teet mielelläsi yhteistyötä myös tulevan talon sisäisen verkoston kanssa. Työtuolisi sijaitsee ensisijaisesti Tampereella. Etsimme aktiivista ja aidosti myynnillisistä haasteista nauttivaa ammattilaista, joka motivoituu tuloksen tekemisestä. Itsenäinen työote, myyntinälkäisyys ja taito verkostoitua kuuluvat hakemamme henkilön ominaisuuksiin.

Kehitämme voimakkaasti palveluliiketoimintaamme ja panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Pääset osaksi innovatiivista ja energistä porukkamme. Sinulla on loistava mahdollisuus tehdä työstä omannäköisesti. Lisäksi pääset tekemään hommia alueen suurimpien mahdollisten asiakkaiden kanssa ja saat työllesi niin myyntitiimimme kuin koko L&T tuen.

 

Tule mukaan porukkaamme ja naputtele meille hakemus palkkatoiveineen tulemaan viimeistään 18.12. mennessä alla olevan linkin kautta. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

 

Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit soittaa ke 11.12. klo 9-16, pe 13.12. klo 13-16 ja ma 16.12. klo 12-16 Etelä- ja Keski-Suomen myyntipäällikölle Petri Salokannel p. 050 385 7468.