(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Tähtiremontit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

 

 

Etsimme   Keski-Uudenmaan alueelle

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ  johtamaan myyntitiimiä

 

Etsimme pitkäaikaista työntekijää, joka haluaa olla tärkeä osa tähtitiimiämme. Tähtiremontit Oy on Suomen johtava kotien sisäremontoija. Kodeissa  ympäri Suomea on loputon tarve uudistaa ja remontoida kodit nykyaikaisilla tyylikkäillä ja laadukkailla materiaaleilla.  Pystyäksemme vastaamaan laajenevaan kysyntään kaipaamme lisävahvistusta  energiseen myyntiorganisaatioomme pk-seudulle.

Tavoitteena on luoda uusi, yhteen hiileen puhaltava myyntiporukka, jotka sparraavat toisiaan  positiivisella asenteella rohkeasti eteenpäin. Koska myyntitiimi on uusi, sinulla on mahdollisuus olla vaikuttamassa ryhmäsi luomiseen ja dynamiikkaan.

Tarjoamme sinulle:

Pääset työskentelemään maan johtavassa remontointialan yrityksessä. Työsi alkaa kattavalla perehdytyksellä, sisältäen myyntikoulutusta, järjestelmiin perehdytystä ja tuotekoulutusta. Saat vakituisen työn motivoivalla  palkkamallilla, sillä tuloshakuinen työskentelyote näkyy suoraan palkassasi. Positiivinen ja kannustava ilmapiiri, sekä valmiit työkalut myynnin tueksi auttavat sinua eteenpäin.   Taustatukea työhösi antaa laaja  ja ammattitaitoinen työyhteisö. Valmis asiakashankinta-yksikkömme tarjoaa valmiita asiakaskäyntejä hyödynnettäväksi myyntityössä.  

Edellytämme sinulta:

Etsimme ennen kaikkea energistä, suunnitelmallista ja sosiaalisesti taitavaa myynnin ammattilaista, jolla on kokemusta kuluttajamyynnistä ja myynnin johtamisesta. Sinulla on innostunut asenne tavoitteelliseen myyntityöhön  ja ryhmäsi eteenpäin viemiseen. Tehtävässäsi johdat omaa myyntitiimiä, joten osaat tsempata porukkaasi  aktiiviseen asiakashankintaan ja myyntiin.   Teet työtäsi  suurella intohimolla, tehokkaasti, ideoiden ja nauttien uusista asiakaskohtaamisista, nähden jokaisen asiakkaan mahdollisuutena.  

 

Jos sisäinen palosi myyntityöhön roihahti, niin ota haaste vastaan ja hae työpaikkaa klikkaamalla sivuillemme

 

https://questionnaires.jobilla.com/41fece30-104b-11ea-8d3d-cd08bd8af4da

 

Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy  22.1.2020  ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

 Mikäli sinulla on kysyttävää, niin älä epäröi ottaa yhteyttä myyntipäällikköömme Jarmo Salonen, puh 040-752 3356  tai sähköpostitse jarmo.salonen@tahtiremontit.fi.