(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Tamminen

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Olemme vahvassa kasvussa ja haemme nyt eteläisen Suomen alueelle

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

kehittämään asiakasyhteistyötä ja myyntiä alueen kaupan pisteissä.

Odotamme, että olet jo kokenut ja hyvin verkostoitunut elintarvikemyynnin osaaja ja tunnet kaupan toimintamallit sekä niiden tuomat mahdollisuudet. Olet aktiivinen ja haet uusia tapoja kasvattaa myyntiä toimialueellasi. Sinulla tulee olemaan merkittävä rooli laadukkaiden tuotteidemme myynnin kasvattamisessa ja asiakasyhteistyön kehittämisessä alueesi kaupan pisteissä. Saat vahvan tuen päivittäiseen tekemiseen muulta myynti- ja markkinointiorganisaatioltamme.

Odotamme Sinulta

  • Kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä päivittäistavarakaupan alueelta mielellään elintarvikkeiden parista. Kokemus liha-alan kaupasta on luonnollisesti merkittävä etu tehtävän hoidon kannalta.
  • Aloitteellista, tavoitteellista ja systemaattista toimintatapaa.
  • Vahvaa halua myydä ja tehdä asiakasyhteistyötä nykyaikaisella tavalla.
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Kaupallista tai muuta soveltuvaa elintarvikealan koulutusta.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen tehtävän kentän toimijana sekä laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman. Ketjumyyntimme, markkinointi ja mutkaton, mukava työyhteisömme tukevat vahvasti onnistumistasi kentällä. Saat lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja asianmukaisen korvauksen etuineen.

Mikäli haluat kuulla lisää tehtävästä niin soita Martti Louhelainen, Nordic Progress Oy, 0400-558140. Hän vastaa soittoihisi 21.11.2019 klo 09-12. Käsittelemme yhteydenottoja ehdottoman luottamuksellisesti.

Kiinnostuitko?  Hae tätä mielenkiintoista tehtävää oheisen linkin kautta täyttämällä lomake ja liittämällä siihen hakemuksesi ja cv:si. Odotamme saavamme hakemukset 2.12.2019 mennessä.