(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Hansgrohe SE

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Hansgrohe SE on kansainvälisesti menestynyt brändiyritys ja yksi harvoista saniteettialan globaaleista toimijoista. Hansgrohen Suomen organisaatio vastaa tuotevalikoimamme myynninedistämisestä ja markkinoinnista Suomen markkinoilla.

Hansgrohe Suomi hakee Länsi-Suomen alueelle dynaamista ja tuloshakuista

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ 

Sinulla on aiempaa kokemusta tuloksellisesta B2B-myynnistä ja itsenäisestä tulosvastuullisesta kenttätyöstä sekä erinomainen asenne kehittyä yhä paremmaksi huippumyyjäksi.

Arvostamme aktiivista eteenpäin pyrkivää asennetta, vahvoja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä sekä rakennus- ja LVI-alan osaamista.   

Olet oivallinen seuraihminen, järjestelmällinen ja nälkäinen tuloksentekijä eikä esiintyminen ole sinulle vierasta. Sinulla on valmius matkustaa Suomessa ja satunnaisesti myös ulkomailla. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi kansainvälisen yrityksen verkostoissa, ruotsin osaaminen on etu.

Asuinpaikkasi on mieluiten Pirkanmaalla, josta hoidat aluettasi itsenäisesti ja aktiivisesti. 

Päätehtäviäsi ovat:                                                              

  • myyntialueen asiakkuuksien tehokas ja suunnitelmallinen hoitaminen ja kehittäminen
  • myyntitavoitteiden saavuttaminen osana Suomen myyntiorganisaatiota
  • myynti nimetyille asiakasryhmille
  • jälleenmyyjien myynnin tukeminen ja kehittäminen mm. kouluttamalla
  • asiakastapahtumien ja markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja osallistuminen yhteistyössä asiakkaiden kanssa                                 

Tarjoamme sinulle paikan kansainvälisen yrityksen huipputiimissä laadukkaiden ja tyylikkäiden tuotteiden myynnin parissa.

Oletko se sinä? Lisätietoja tehtävästä antaa Maajohtaja Timo Liikanen, puh. 0400 926 985 / timo.liikanen@hansgrohe.fi 18.-22.11.2019 klo 8.00-17.00 välillä.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 31.12.2019 osoitteeseen timo.liikanen@hansgrohe.fi. Pidä kiirettä, täytämme paikan sopivan huipputyypin löydyttyä.