(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

SBH-konserniin kuuluvat Lottex Oy sekä Eventio Oy, jonka omistavat 10 yleishyödyllistä yhdistystä. Konsernin päätuotteita ovat mm. Bingoon.fi -pelipalvelu sekä valtakunnalliset arpajaiset. Konserni myös valmistaa ja myy bingo- sekä arpajaistuotteita. A-Lottex Oy on keskittynyt valtakunnallisiin arpajaisiin, kuten Lumilyhty- ja Urheilun Unelma-Arpa. Eventio Oy tuottaa varaus- ja lipunmyyntipalveluita eri tapahtumiin.

Toiminnan päämääränä on tuottaa tehokkaita varainhankintatuotteita yli 20 edunsaajaliitolle, kuten Suomen Olympiakomitealle, Suomen Urheiluliitolle, Voimisteluliitolle, Hiihtoliitolle, Lentopalloliitolle sekä valtavalle määrälle seuroja ja muita yhteisöjä - konserni on tulouttanut edunsaajaliitoilleen jo yli 10 000 000 euroa. www.sbh.fi/

Haemme nyt ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ SBH-Yhtiöt Oy:lle.

Aluemyyntipäällikkönä vastaat B2B myynnistä Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Savon ja Kainuun alueella. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti Joensuusta käsin, mutta asiakastapaamiset ovat osa toimenkuvaa, joten oman auton käyttö on tarpeellista.

Työnkuvaasi kuuluu mm. kontaktoida, ideoida ja myydä yritysasiakkaille SBH-Yhtiöiden monipuolisia palveluja. Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. lipunmyyntipalvelut, fanituotteet, lumilyhtyarvat ja urheiluarpajaistuotteet. Asiakasryhmääsi kuuluvat muun muassa isot urheilutapahtumat, seurajoukkueet sekä muut kulttuuritapahtumat.

Olet hakemamme henkilö jos:
• Sinulla on myyntikokemusta B to B myynnistä
• Omaat aktiivisuutta ja rohkeutta asiakaspalvelutilanteissa
• Nautit myyntityöstä ja viihdyt urheilun ja kulttuurin ympäristössä

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:
• Kokopäivätyön
• Hyvän perehdytyksen ja tuen työskentelyysi
• Kannustavan palkkauksen (aluksi kiinteä palkka 3 kk, sen jälkeen pohja+provisio)
• Lounas- ja puhelinedun
• Mahdollisuuden edetä urapolulla SBH-Yhiöissä tai sen omistajaorganisaatioissa

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.