(Poistunut julkaisusta)

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Scanoffice Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

 

Etsimme nyt tekniseen myyntiin kahta

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ 

Kiinteistölämpöpumput-osastolle, Keski-/Pohjois-Suomen sekä Kaakkois-Suomen alueelle

Tehtävänäsi on pääasiallisesti lämpöpumpputuotteidemme myynti Kiinteistöosaston jälleenmyyjillemme. Myös aurinkosähköjärjestelmät voivat sisältyä toimenkuvaasi. Maahantuojan edustajana käyt jälleenmyyjiemme kanssa kiinteistökohteissa tutkimassa ratkaisuja puhtaan energian tuottamiseen. Annat urakoitsijoillemme suunnittelutukea ja avustat mm. energiansäästölaskelmien tekemisessä. Kiinteistölämpöpumppujemme ansiosta kiinteistön omistajat säästävät merkittävästi energiaa, rahaa ja luontoa.

Keski-/Pohjois-Suomen alueella asemapaikkasi voi olla esim. Jyväskylä-Tampere-Seinäjoki-akselilla. Kaakkois-Suomen aluetta voit hoitaa luontevasti vaikkapa pääkaupunkiseudulta käsin. Työpiste Sinulla on luonnollisesti myös Espoon Juvanmalmilla sijaitsevassa toimitalossamme. Asiakaskuntasi koostuu suurelta osin olemassa olevasta jälleenmyyjäverkostostamme, joiden myyntiä tuet aktiivisesti. Uusasiakashankinta sekä käynnit alan suunnittelutoimistoissa ovat myös olennainen osa työtehtäviäsi.

Sinulla on kokemusta LVI-järjestelmistä ja alalle soveltuva koulutus. Työskentelet järjestelmällisesti ja olet luottamuksen ansaitseva yhteistyökumppani jälleenmyyjillemme. Viet kaupat maaliin yhdessä urakoitsijoidemme kanssa ja olet valmis matkustamaan myyntialueellasi. Toimintaasi kuvaavat aktiivisuus sekä energisyys ja olet asiantunteva persoona.

Tarjoamme Sinulle erittäin mielenkiintoisen tehtävän lämpöpumppualan johtavassa, vakavaraisessa ja kotimaisessa yrityksessä. Tueksesi saat arvostetun yrityksen vahvat resurssit sekä perusteellisen koulutuksen tuotteisiin ja tehtävään. Tarjoamme kilpailukykyiset palkka ym. edut ja tarvitsemasi työvälineet sekä kannustavan työyhteisön.

Tutustu Scanoffice Group yhtiöihin ja tuotteisiimme osoitteissa www.scanoffice.fi, www.scanvarm.fi ja www.scanmont.se.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Atte Kallio puh. 050 346 4118 ja Kiinteistöosaston päällikkö Pertti Ojalehto puh. 050 448 1691. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 31.10.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen atte.kallio@scanoffice.fi.