(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Finntest Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Haemme Finntestille kahta kokoaikaista 

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

hoitamaan korjaamolaitteiden asiakaspalvelu-ja myyntityötä.

Etsimme toista aluemyyntipäällikköä hoitamaan Pohjanmaan ja toista Keski-Suomen alueiden yritysasiakkuuksia. 

Aluemyyntipäällikkö vastaa alueensa asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Valitun henkilön vastuulla on joko Pohjanmaan tai Keski-Suomen alueiden myynnin ja aluemyynnin kattavuuden kehittäminen sekä kasvun turvaaminen. Työsi on siis pääasiallisesti liikkuvaa. Myynti- ja asiakaspalvelutyöhön kuuluu olennaisena osana oman myynnin aktiivinen suunnittelu ja toteuttaminen, asiakaskäynnit, soitot, sähköpostit, messut ja kaikki muu aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin. Toimit kasvona asiakkaille päin luoden uusia ja ylläpitäen jo olemassa olevia yritysasiakassuhteita sekä vastaten toiminta-alueesi kiertosuunnitelman päivittämisestä ja toteutumisesta. Työssäsi kartoitat asiakkaiden konekantaa ja luot koneiden ja laitteiden uusintasuunnitelmat asiakkaan kanssa sekä toteutat ne. Pidät asiakkaille myös käyttökoulutuksia ja teet auttavia päivityksiä esimerkiksi ohjelmistoihin asiakkaan luona. 

Uudessa aluemyyntipäällikössä arvostamme:

  • soveltuvaa teknistä- tai kaupallista koulutusta,
  • halua ja motivaatiota asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin,
  • aikaisempaa kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä, 
  • alan vahvaa tuoteosaamista,
  • asiakaskunnan tuntemista,
  • ajantasaisia IT-taitoja ja 
  • sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa. Eduksesi katsotaan Pohjanmaan alueella ruotsin kielen osaaminen.

Tule mukaan kehittymään!

Meillä pääset työskentelemään iloisessa ja nykyaikaisessa työympäristössä huipputuotteiden parissa. Finntest Oy on aina panostanut laatuun ja liiketoimintansa jatkuvaan kehittämiseen ja tarjoammekin työntekijöillemme kehittymisen myötä vastuuta ja erilaisia työmahdollisuuksia. Tule mukaan työskentelemään asiantuntevaan työyhteisöön ja sitoutumaan yhteiseen tekemiseen.

Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkka sopimuksen mukaan. Lisätietoja voit kysyä toimitusjohtaja Risto Miettiseltä sähköpostitse (risto.miettinen@finntest.fi) tai puhelimitse (0400121040) arkisin klo 8-16.

Hakuaika tehtävään päättyy 20.10.2019