(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Sanoma Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Etsimme energiseen myyntitiimiimme Länsi-Suomen alueelle

Aluemyyntipäällikköä

Aluemyyntipäällikkönä vastuualueenasi on oppimateriaalien myynti yläkouluihin ja lukioihin. Vastaat oman myyntialueesi myyntitavoitteiden saavuttamisesta ja sovittujen asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Työssäsi painottuvat keskeisten asiakasryhmien kontaktointi ja tilaisuuksien järjestäminen. Teet tiivistä yhteistyössä muun myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutiimien sekä liiketoiminnan kanssa.

Työssä menestyäksesi tarvitset:                              

-          Pedagogista tai kaupallista tutkintoa
-          Ymmärrystä koulumaailman digitaalisuudesta ja aineenopettajan tarpeista
-          Kokemusta konsultoivasta myyntityöstä
-          Asiakaslähtöistä toimintatapaa ja kykyä toimia tuloksellisesti
-          Korkeaa motivaatiota ja mahdollisuutta liikkuvaan työhön
-          Kiinnostusta oppimiseen ja oppimisen puolesta puhumiseen

Myyntialueesi on Varsinais-Suomessa ja Länsi-Suomessa. Työ edellyttää matkustamista. Työtä voi tehdä joustavasti eri kaupungeista käsin.

Me vastavuoroisesti tarjoamme sinulle merkityksellisen työn ja mahdollisuuden kehittyä oppimisen parissa sekä modernit työkalut myyntityön tueksi. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa energiset ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimisen materiaaleja ja palveluja yhdessä. Hae joukkoomme!

Täytä hakemus palkkatoiveen kanssa 22.9.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat myyntipäällikkö Ari Heiskaselta puh. 040 153 5996. Arin tavoitat parhaiten keskiviikkona 4.9. klo 15–16 tai torstaina 19.9. klo 14.30–16.