(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Rocla Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019
Rocla Solutions Oy on kattavaa trukkialan palvelua tarjoava yritys, jonka päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla. Roclan palveluihin kuuluvat laaja trukkivalikoima, kaluston huolto- ja ylläpitopalvelu, trukkivuokraus sekä trukkitarkastus-, koulutus- ja tietopalvelut. Rocla Solutions Oy on osa kansainvälistä Mitsubishi Logisnext -yhtiötä.

Etsimme Rocla Solutions Oy:lle

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Roclan tuotteiden ja palveluiden myynnistä Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin aluueella. Vastaat itsenäisesti uusasiakashankinnasta sekä ylläpidät ja syvennät jo olemassa olevia asiakkuuksia. Olet parhaimmillasi asiakassuhteiden pitkäjänteisenä ja tuloshakuisena kehittäjänä. Sinulla on vankkaa kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä ja halua tehdä teknistä kauppaa sekä toimia asiakasrajapinnassa.

Edellytämme:

- Kaupallista koulutusta ja kiinnostusta tekniikkaan
- Aikaisempaa näyttöä tuloksekkaasta myynnistä, etenkin palvelu- ja ratkaisumyynnin saralla
– Hyviä neuvottelutaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
– Vastuunottokykyä, organisointitaitoja sekä päätöksentekovalmiutta
– Matkustusvalmiutta
– Hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle avainpaikan kotimaan myyntitehtävissä, laadukkaan kilpailukykyisen tuote- ja palveluvalikoiman sekä kannustavan työympäristön!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Go On henkilöstöpalveluiden kanssa ja valittu henkilö työllistyy suoraan Rocla Solutions Oy:n palvelukseen.
Lisätietoja paikasta antaa Go On Oulu HR-päällikkö Marja Parkkari 0443308824 (ma-pe 8-16) / marja.parkkari@go-on.fi

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.