(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Rocla

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019
Rocla Solutions Oy on kattavaa trukkialan palvelua tarjoava yritys, jonka päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla. Roclan palveluihin kuuluvat laaja trukkivalikoima, kaluston huolto- ja ylläpitopalvelu, trukkivuokraus sekä trukkitarkastus-, koulutus- ja tietopalvelut. Rocla Solutions Oy on osa kansainvälistä Mitsubishi Logisnext -yhtiötä.

Etsimme Rocla Solutions Oy:lle ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Roclan tuotteiden ja palveluiden myynnistä Savo-Karjalan, Keski-Suomen ja Kainuun alueilla. Vastaat itsenäisesti uusasiakashankinnasta sekä ylläpidät ja syvennät jo olemassa olevia asiakkuuksia. Olet parhaimmillasi asiakassuhteiden pitkäjänteisenä ja tuloshakuisena kehittäjänä. Sinulla on vankkaa kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä ja halua tehdä teknistä kauppaa sekä toimia asiakasrajapinnassa.

Edellytämme:

-Kaupallista koulutusta ja kiinnostusta tekniikkaan
-Aikaisempaa näyttöä tuloksekkaasta myynnistä, etenkin palvelu- ja ratkaisumyynnin saralla
- Hyviä neuvottelutaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- Vastuunottokykyä, organisointitaitoja sekä päätöksentekovalmiutta
- Matkustusvalmiutta
- Hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle avainpaikan kotimaan myyntitehtävissä, laadukkaan kilpailukykyisen tuote- ja palveluvalikoiman sekä kannustavan työympäristön!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Go On henkilöstöpalveluiden kanssa ja valittu henkilö työllistyy suoraan Rocla Solutions Oy:n palvelukseen.
Lisätietoja paikasta antaa Hr- ja rekrytointiasiantuntija Maija Kallio 0405603013 (ma-pe 8-16) / maija.kallio@go-on.fi.