(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Etsimme Pohjanmaalle / Keski-Suomeen

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit oman myyntiryhmäsi asiakasneuvojien, myyntineuvottelijoiden ja edustajien esihenkilönä ja vastaat oman alueesi (Jyväskylä-Seinäjoki-Vaasa-Kokkola) myynnistä ja asiakaskannan kannattavuudesta. Hankit myyntiryhmäsi kanssa uusia asiakkaita ja kehitätte sekä pidätte huolta olemassa olevasta asiakkaista. Vastuullasi on henkilöasiakasliiketoiminta, mutta tuet omalla toiminnallasi myös Turvan yritys- ja yrittäjäasiakkaiden paikallista palvelua.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, mielellään kaupallista, koulutustaustaa ja kokemusta myynnistä sekä esimiestyöstä. Olet tuloshakuinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esimiestaidot. Vakuutusalan kokemuksesta ja ruotsin kielen taidosta on tehtävässä etua. Olet valmis liikkumaan aktiivisesti alueellasi ja yhteistyö ammattiosastojen kanssa sujuu sinulta luontevasti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän vakavaraisessa vakuutusyhtiössä, jossa työntekijät ja asiakkaat viihtyvät.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, Terhi Nikkilä, puh. 050 410 0196 (arkisin 13.00–15.00) tai Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 18.6.2019 mennessä www.personnel.fi sivujen kautta.