(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Kingspan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Etsimme

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

palvelemaan asiakkaitamme Pääkaupunkiseudulla, Itä- ja Pohjois-Suomessa.

Tehtävässäsi vastaat kestävää kehitystä edistävien elementtien ja palveluiden kokonaisvaltaisesta projektimyynnistä rakennuttajille, arkkitehdeille, urakoitsijoille ja asentajille. Työkuvaan kuuluu uusasiakashankinta, asiakassuhteiden syventäminen, tarjouksien laatiminen ja projektin eri vaiheiden seuraaminen loppuun asti. Konttoripäivinä (2pv/vko) tulet työskentelemään toimistollamme Helsingissä tai kotikonttorilla.

Odotamme sinun olevan energinen, aikaansaava, palveluhenkinen ja pitkäjänteinen. Et pelkää avata uusia ovia ja ottaa haasteita vastaan. ”Metsästäjä” sanana kuvastaa parhaiten tapaasi hankkia toimeksiantoja. Olet asiakaskeskeinen, esiintymisesi on ammattitaitoista ja kommunikointi eri alojen ja organisaatioiden kanssa luonteenomaista. Sinulla on näyttöjä vähintään kolmen vuoden ajalta tuloksellisesta projektimyynnistä. Pärjäät konsernikielellämme, englannilla ja olet valmis matkustamaan kotimaan lisäksi myös ulkomailla. Rakennusalan kokemus, tekninen tuntemus, kyky tulkita rakennusalan piirustuksia ja määräyksiä ovat edellytys tehtävässä menestymiselle. Koulutustaustasi voi olla tekninen ja/ tai kaupallinen.

Sinua odottaa erinomaiset puitteet menestyä tehtävässä. Saat itsenäisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen työn kehitysmahdollisuuksineen. Tarjoamme kannustavan palkan, vapaan autoedun ja osaavan henkilöstön tuen niin Suomen, kuin Euroopan konttoreista.

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Alexandra Kymäläinen puh. 040 903 0303, alexandra.kymalainen@targetheadhunting.fi. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 15.05.2019 mennessä täyttämällä sähköinen lomake ositteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat.