Aluemyyntipäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Haemme energistä ja nälkäistä B2B-myyntivoimaa Pohjois-Pohjanmaan, sekä osaksi Lapin alueelle kiinteistöpalvelujen myyntiin. Oletko sinä meidän uusi

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ?

Vastaat itsenäisesti kiinteistöpalveluiden uusmyynnistä Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueen yrityksille. Hoidat tarjousprosessit, neuvottelut ja sopimusten laadinnan ja olet aktiivinen uusasiakaskontaktoija. Sinulle tärkeää on myös pitää jo olemassa olevat asiakkaat tyytyväisinä. Toimit tavoitteellisesti pyrkien aina ylittämään myyntitavoitteesi ja nautit tuloksen tekemisestä. Haluat ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja osaat tehdä palveluratkaisuja, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa. Hyvä asenne ja tekemisen meininki auttavat sinua rakentamaan asiakkaita parhaiten palvelevan kokonaisuuden monipuolisesta Lassila & Tikanojan palvelukokonaisuudesta.


Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja teet mielelläsi yhteistyötä myös sisäisen verkoston kanssa. Työtuolisi sijaitsee ensisijaisesti Oulussa. Etsimme aktiivista ja aidosti myynnillisistä haasteista nauttivaa ammattilaista, joka motivoituu tuloksen tekemisestä. Itsenäinen työote, myyntinälkäisyys, kyky konsultoivaan keskusteluun yritysten päättäjien kanssa ja taito verkostoitua kuuluvat hakemamme henkilön ominaisuuksiin.

 

Kehitämme voimakkaasti toimintaamme kohti Suomen parasta myyntiorganisaatiota. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Pääset osaksi innovatiivista ja energistä porukkamme. Sinulla on loistava mahdollisuus tehdä työstä omannäköisesti, kunhan tulosta syntyy. Lisäksi pääset tekemään hommia alueen suurimpien mahdollisten asiakkaiden kanssa ja saat työllesi niin myyntitiimimme kuin koko L&T tuen.

 

Tule mukaan porukkaamme ja naputtele meille hakemus palkkatoiveineen tulemaan 24.3. mennessä alla olevan linkin kautta. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit rimpauttaa ma 11.3. klo 12-14 ja to 21.3. klo 12-14 Tommi Hyvöselle p. 040 741 8986.

.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241900
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tommi Hyvönen (offre29549903.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 040 741 8986
  • Sijainti: Oulu