(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Etsimme kaikkien aikojen kaupantekijää PK-seudulle ja Pirkanmaalle unelmatiimiimme. Oletko se mahdollisesti sinä?

Me Talliosakkeella tarjoamme piinkovalle myyjälle mielettömän upean työpaikan!

Talliosake toteuttaa korkeatasoisia tilakokonaisuuksia kolmelle eri pääkohderyhmälle: yrityksille, kuluttajille ja sijoittajille. Aluemyyntipäällikön roolissa tehtävänäsi on myydä sekä vuokrata tiloja Etelä-Suomen tai Pirkanmaan alueella uusille ja olemassa oleville asiakkaillemme.

Myynti on yrityksemme ydintehtävä; meillä työpanostasi arvostetaan ja se myös näytetään. Myyjiämme tuetaan erilaisten koulutusten ja sparrausten avulla. Uskomme vahvasti siihen, että hyvä työkunto pitää fiiliksen korkeana ja tukee myyjän ja koko tiimin onnistumista. Meidän tavoitteemme on mahdollistaa sinun unelmasi toteutuminen.

Etsimme myyjää, joka arvostaa asiakkaita ja pitkiä asiakassuhteita. Emme etsi kaiken jo osaavaa myyjää - haemme henkilöä, joka on tehnyt menestyksekkäästi myyntityötä jo jonkin aikaa, ja jolla on palava halu kehittyä ja oppia lisää. Tärkeintä on, että sinulla on myönteinen tekemisen asenne. Meillä hyvästä työstä saa myös tulosten mukaisen hyvän ansiotason!

Meillä työnteossa vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä; päätät itse, miten tuloksesi teet, kunhan hoidat sen, mitä yhdessä sovitaan. Jotain oleellista yrityksestämme kertoo se, että useat huippumyyjät ovat halunneet liittyä joukkoomme viime aikoina ympäri Suomea.

Nyt on siis tuhannen taalan paikka liittyä Talliosakkeen ja DENin menestystarinaan. Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 28.1.2019 mennessä. Vapaamuotoisen hakemuksen ansioluettelon kera voit lähettää suoraan Henkalle, henri.harma@talliosake.fi. Henkalle voit myös pirauttaa torstaisin klo 14-16 numeroon 044 0350250 ja kysellä tehtävästä lisää.