(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Lyreco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Haluatko olla osa toimialansa ykköstä Suomessa, haemme

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ pääkaupunkiseudulle

 

Miltä kuulostaa työtehtävä, jossa sinun menestymisesi on tärkeää, yrityksen toiminta on joustavaa ja sinusta pidetään huolta. Myytävät tuotteet ja palvelu ovat laadukkaita ja asiakkaat mukavia. Oman työn suunnitteluun ja toteuttamiseen pystyt itse aidosti vaikuttamaan.

Olet jo hankkinut kokemusta tuloksellisesta B4B-myynnistä ja tiedät, että asenne on tärkein tie menestykseen. Omaat vahvat neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä pystyt itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja tavoitteelliseen työhön. Olet valmis haastamaan itsesi ja kehittymään työsi mukana. 

Kehität olemassa olevia asiakkuuksia ja rakennat uusia. Ymmärrät asiakkaan tarpeet ja osaat tarjota niitä vastaavat ratkaisut. Suunnittelet päiväsi itsenäisesti, luotamme siihen, että tähtäät aina erinomaisiin tuloksiin. Tukenasi on paitsi esimiehesi, myös muu myyntitiimi sekä Lyrecon koko organisaatio. Asiakaskuntasi koostuu keskisuurista yrityksistä.   

Myymme tuotteita, joita jokainen yritys tarvitsee ja käyttää. Helpotamme asiakkaan arkea, tarjoamalla paitsi laajan tuotevalikoiman myös laadukkaan palvelun. Meillä on noin 70 henkilöä erilaisissa myyntitehtävissä, sillä uskomme, että henkilökohtainen myyntityö luo pitkiä ja menestyksekkäitä asiakassuhteita. Lisäksi kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaa, verkkokauppaa, logistisia ratkaisuja ym. myyntiä tukevia toimia.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn kansainvälisessä ja innovatiivisessa työympäristössä. Palkkamallimme on kilpailukykyinen ja se koostuu reilusta pohjapalkasta sekä bonuksesta.  Saat käyttöösi yrityksen auton. Muista henkilöstöeduista kerromme mielellämme lisää hakuprosessin aikana. Toimipaikkasi on pääkonttorissamme Vantaalla.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa HR- Specialisti Heidi Lindberg 010 5001 356 tai heidi.lindberg(at)lyreco.com.

 

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakulomake 19.11.2018 mennessä.

 

www.lyreco.fi

Working Together for Tomorrow