(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Suomen Rakennuskone Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Etsimme nyt aktiivista aluemyyntipäällikköä konemyyntiin

Tehtävänkuvaus:

Aluemyyntipäällikkö työskentelee osana myyntitiimiä ja vastaa maarakennuskoneiden myynnistä Etelä-Suomen alueella. Konevalikoimaan kuuluvat Komatsu-kaivukoneet sekä tela- että pyöräalustaisina, pyöräkuormaajat, dumpperit, louheensiirtoautot ja puskukoneet sekä Hamm-jyrät. Asiakaskuntasi koostuu maarakennus-, teollisuus- ja kaivosalan yrittäjistä sekä yrityksistä. Teet asiakaslähtöistä aktiivista ratkaisumyyntityötä olemassa oleville asiakkaillemme sekä uusille asiakkaille. Päivittäinen työ koostuu asiakastapaamisten sopimisista, asiakastapaamisista sekä muusta asiakasyhteydenpidosta. Asemapaikkasi on Espoon toimipiste ja liikut asiakkaiden parissa kentällä päivittäin.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on hyvä tekninen ymmärrys, joka voi olla peräisin koulutuksesta tai aiemmasta työkokemuksesta. Sinulla voi olla kaupallinen tai tekninen koulutustausta. Pääasia on kuitenkin luontainen kiinnostus toimialaa ja tuotteita kohtaan. Koet kentällä tapahtuvan myyntityön mielekkääksi, sekä sinulla on halu tehdä uusasiakashankintaa. Myyntisyklit saattavat olla pitkiä, joten olet pitkäjänteinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Työskentelet osana tiimiä mutta asioiden itsenäinen eteenpäin vieminen on sinulle luontaista. Sinulla on halu edustaa yritystä, joka tarjoaa laadukasta, henkilökohtaista ja kokonaisvaltaista palvelua asiakkailleen. Odotamme positiivista asennetta ja oma-aloitteisuutta myynnin kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle:

- Kasvavan yrityksen työnantajaksesi
- Vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan
- Koulutuksen tehtävään
- Etenemismahdollisuuksia sekä haasteita työhösi
- Yrityksen ja kollegoidesi tuen työssä menestymiselle
- Kilpailukykyisen palkkamallin sekä mahdollisuuden autoetuun.

Odotamme sinulta:

- Kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta teknisestä myynnistä
- Hyvää paikallistuntemusta
- Tahtoa saavuttaa ja ylittää asetetut tavoitteet
- Asiakas- ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
- Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- Rakennusalan sekä rakennuskoneiden ja laitteiden tuntemus katsotaan eduksi

 

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 16.10.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.