(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Oy Swegon Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

MYYNNIN AMMATTILAINEN, TULE KANSSAMME TOIMIALAN HUIPULLE!

 

Customer Empathy – Trust – Commitment. Swegonilaisena tuot arvojemme mukaisesti lisäarvoa asiakkaidemme ydinliiketoimintaan tarjoamalla parhaat ratkaisut asuntoilmanvaihdon tarpeisiin.

 

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ/MYYNTI-INSINÖÖRI,
Pirkanmaa, Päijät-Häme, Kanta-Häme, Kymenlaakso

 

Tehtäväsi on markkinoida ja myydä Swegon CASA – asuntoilmanvaihdon (Home Solutions) tuotteita ja -järjestelmiä.
Liikut aktiivisesti asiakkaidemme luona ja tärkeimpiä asiakasryhmiäsi ovat alueen LVI-urakoitsijat, rakennusliikkeet, tukkuliikkeet sekä suunnittelijat. Saat itsellesi hyvin hoidetun asiakaskunnan sekä sopivasti haastetta uusien mahdollisuuksien luomisen parissa. Tukikohtasi sijaitsee asuinpaikastasi riippuen joko uudessa Pirkanmaalle perustettavassa toimipisteessämme tai kotikonttorikin on mahdollinen vaihtoehto.

Toivomme sinulta kaupallista tai teknistä peruskoulutusta (Insinööri, Tradenomi) ja/tai  useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Erityisesti arvostamme näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä sekä jo hankittua kokemusta taloteknisten ratkaisujen parista, esim. LVI-, energia- tai automaatiosektorilta. Taustasi voi olla myös IV-projektinhoidosta. Asuntoilmanvaihtosektorin tuntemus (pien- ja kerrostalot) on sinulle merkittävä lisäetu.

 

Swegonilaisena saat kilpailukykyiset edut ja pääset kasvattamaan osaamistasi toimialalla. Tuoteratkaisumme ovat teknisesti alan kärkeä; pääset mukaan asuntoilmanvaihdon digimurrokseen, kun teemme ilmanvaihdon tuotteista älykkäitä ja automatisoituja.

 

Kiinnostuitko? – Tartu haasteeseen ja liity edelläkävijöiden joukkoon!

 

Tehtäviä koskeviin tiedusteluihin vastaa MD/Partner Veli-Pekka Hakkarainen Birn+Partnesilta, puh. 040 685 9911.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen vph@birn-partners.com 27.9.2018 mennessä.