(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Suomen Euromaster Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018

Vahva brändi ja huippuosaaminen vaativat hyviä tekijöitä ja siksi haemme nyt

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan myynnistä ja myynnin kasvattamisesta sekä nykyisille että uusille asiakkaille. Asiakkainasi ovat sekä tukku- että B2B-asiakkaat. Tehtäväsi on johtaa myyntihankkeita, luoda luottamukseen perustuvia henkilösuhteita sekä kehittää pitkäjänteisesti asiakaskumppanuuksia. Hyödynnät sujuvasti konsernin tarjoamaa tuote- ja palvelukokonaisuutta ja kehität niitä edelleen asiakaslähtöisesti yhdessä muun organisaation kanssa. Vastuualueesi on Pohjanmaa ja asuinpaikkasi voi olla esimerkiksi Vaasa tai Seinäjoki.

Olet kokenut, aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut myynnin ammattilainen. Sinulla on sekä osaamista että näyttöä tuotteiden, palveluiden ja ratkaisujen myynnistä. Motivoidut haasteellisista tavoitteista. Olet positiivinen ja sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Haet tulosta ja samalla olet aidosti kiinnostunut kehittämään asiakkaan liiketoimintaa. Sujuvan Suomen kielen lisäksi osaat kommunikoida hyvin myös ruotsiksi, englannin kieli katsotaan eduksi. Työ on liikkuvaa ja vaatii matkustamista.

Tarjoamme sinulle alansa vahvan toimijan tuen ja edut sekä tilaisuuden kehittyä merkittäväksi tekijäksi toimialalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Group, konsulttijohtaja Jarkko Laine p. 03 3138 0477 sekä Euromasterilta myyntipäällikkö Petri Kiikkerä puh. 050-549 1708. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 19.9.2018 mennessä kotisivujemme www.personnel.fi kautta.