(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Bridgestone

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Etsimme myyntiorganisaatioomme konsultoivaan myyntitehtävään                                      

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat Bridgestonen raskaan kaluston tuotteiden myynnistä Etelä- ja Kaakkois-Suomen alueella. Asiakkaasi muodostuvat itsenäisistä Bridgestone Partner –kauppiaista ja raskasta kalustoa palvelevista rengasliikkeistä sekä korjaamoista. Hoidat itsenäisesti alueesi myynti- ja markkinointiaktiviteetteja. Työsi on aktiivista kenttätyötä ja vaatii myös uusien asiakkuuksien luomista. Konsultoit ja opastat asiakkaitamme löytämään käyttökohteeseen oikeat tuotteet ja toimit valikoitujen kumppaniemme myynnin tukena.  Sinun tulee olla kaupallisesti ja teknisesti orientoitunut henkilö.

Odotamme sinulta vahvoja näyttöjä menestymisestä kenttämyynnissä esimerkiksi raskaankaluston- tai rengastuotteiden parista. Odotamme sinulta vähintään opistotasoista koulutusta ja valmiutta hyödyntää työssäsi moderneja sähköisiä myyntityökalujamme. Kykenet työskentelemään myös englannin kielellä. Olet tuloshakuinen, aktiivinen ja joustava tiimipelaaja. Menestyminen tehtävässä edellyttää matkustusvalmiutta ja määrätietoista työotetta.

Tarjoamme aidosti kansainvälisen ja haasteellisen työympäristön sekä mahdollisuuden olla osana menestyvää eurooppalaista tiimiämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin 17.8. ja 21.8. kello 13-15 välisenä aikana. Soittopyynnöt välittää Arespartnersin Peppina Auvola-Junttonen, numero 044 2361 600. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 26.8.2018 mennessä.