(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Etsimme kaikkien aikojen kaupantekijää unelmatiimiimme. Oletko se mahdollisesti sinä?

Me Talliosakkeella tarjoamme piinkovalle myyjälle mielettömän upean työpaikan!

Talliosake toteuttaa korkeatasoisia tilakokonaisuuksia kolmelle eri pääkohderyhmälle: yrityksille, kuluttajille ja sijoittajille. Aluemyyntipäällikön roolissa tehtävänäsi on myydä sekä vuokrata tiloja Etelä-Suomen alueella uusille ja olemassa oleville asiakkaillemme.

Myynti on yrityksemme ydintehtävä; meillä työpanostasi arvostetaan ja se myös näytetään. Myyjiämme tuetaan erilaisten koulutusten ja sparrausten avulla. Uskomme vahvasti siihen, että hyvä työkunto pitää fiiliksen korkeana ja tukee myyjän ja koko tiimin onnistumista. Meidän tavoitteemme on mahdollistaa sinun unelmasi toteutuminen.

Etsimme myyjää, joka arvostaa asiakkaita ja pitkiä asiakassuhteita. Emme etsi kaiken jo osaavaa myyjää - haemme henkilöä, joka on tehnyt menestyksekkäästi myyntityötä jo jonkin aikaa, ja jolla on palava halu kehittyä ja oppia lisää. Tärkeintä on, että sinulla on myönteinen tekemisen asenne. 

Meillä työnteossa vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä; päätät itse, miten tuloksesi teet, kunhan hoidat sen, mitä yhdessä sovitaan. Jotain oleellista yrityksestämme kertoo se, että useat huippumyyjät ovat halunneet liittyä joukkoomme viime aikoina ympäri Suomea.

Henkka ja Sakke antavat mielellään tehtävästä lisätietoja. Hae tehtävää pian, viimeistään 15.8.2018 mennessä.

Henri Härmä I 044 0350250 I henri.harma@talliosake.fi

Sakari Junes I 0443515030 I sakari.junes@talliosake.fi