(Poistunut julkaisusta)

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ
KOMPAN Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ratkaisumyynnin näköalapaikan, tuen tehtävässä menestymiseen sekä loistavat työkaverit tuloksellisessa ja kannattavaa myyntiä tekevässä tiimissä.

Tehtävänäsi on vastata KOMPAN Suomi Oy:n laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden myynnistä ja markkinaosuuden kasvusta omalla alueellasi, Varsinais-Suomessa. Työssäsi kehität ja hoidat luottamuksellisia asiakassuhteita sekä olet aktiivinen uusasiakashankinnassa. Asiakkaitasi ovat mm. kaupungit, kunnat ja rakennusliikkeet. Keskustelet päätöksentekijöiden kanssa organisaation eri tasoilla ja tarjoat asiakkaan tarpeeseen räätälöityjä kokonaisratkaisuja. Työstät erisuuruisia hankkeita ja tarjouksia sekä pohdit, miten varmistat lisäarvon jokaiselle asiakkaalle. Olet osa valtakunnallista myyntitiimiä ja kollegasi toimivat eri puolilla Suomea. Tehtävässä raportoit Suomen maajohtajalle. Toimit itsenäisessä ja vastuullisessa roolissa tavaten aktiivisesti asiakkaita omalla alueellasi. 

Haemme tehtävään dynaamista myyjää ja tulevaisuuden vahvaa myynnin tekijää. Odotamme, että sinulla on n. 2-5 vuoden kokemus BtoB-myynnistä ja projektimyynnistä sekä soveltuva kaupallisen tai teknisen alan koulutus. Lisäksi arvostamme kykyäsi tunnistaa ja työstää uusia asiakkaita. Olemme avoimia sen osalta, miltä toimialalta ja minkä ratkaisujen/tuotteiden parista kokemuksesi on. Myynnillisyys sekä hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot ovat keskeisiä työssä menestymisen kannalta. Kansainvälisessä organisaatiossa yhteistyö ja kouluttautuminen vaativat suomen kielen ohella hyvää englannin kielen taitoa. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi – aktiivinen myyntityö, nälkä ja halu palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Oletko valmis tarttumaan uuteen haasteeseen?

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä vahvan brändin ja innovatiivisten tuotteiden parissa sekä jatkaa myynnillistä menestymistä osana kansainvälisesti alansa johtavaa yritystä. Yrityksen toimintakulttuuri on myynnillinen ja se haluaa olla ensiaallossa kehittämässä ja tarjoamassa uusia innovatiivisia tuotteita asiakkaille. Saat työssä toimia itsenäisesti lähellä asiakkaitasi ja nähdä työn konkreettisia tuloksia. Palkitsemme onnistumisesta ja hyvästä työstä.

Innostuitko? Oletko etsimämme ratkaisumyynnin ammattilainen? Hae tehtävää heti ja viimeistään 18.6.2018 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveellasi varustetun hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-12783. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Eija Laine p. 040-809 2997.