(Poistunut julkaisusta)

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Oy Sika Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Vastaat ainutlaatuisten tuotteidemme myynnistä omalla alueellasi. Liikut aktiivisesti kentällä, laajennat kontaktiverkostoasi sekä kehität asiakassuhteita ammattitaidolla ja pitkäjänteisesti. Asiakaskuntasi kattaa rakennusalan jälleenmyyjät rautakaupoista päivittäistavarakauppoihin. Aktiivisuudellasi ja myynnillisellä otteellasi varmistat, että tuotteidemme tunnettuus ja markkinaosuus kasvavat edelleen alueellasi.

Haemme nälkäistä myynnin tekijää, jolla on mahdollisesti jo aiempaa kokemusta rakennustarvikemyynnistä ja ennen kaikkea halu kehittyä huippumyyjäksi. Viihdyt liikkuvassa, vaihtelevassa ja itsenäisessä työssä asiakasrajapinnassa.

Kokemuksesi myyntityöstä rakennus- tai rautakauppasektorilla sekä alan koulutus katsotaan eduksi.
Hallitset Microsoft Officen perusohjelmat (Word, Powerpoint, Excel), etkä kavahda muidenkaan myynnin tukiohjelmien käyttöä (CRM). Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin valmius laittaa itsesi likoon ja tehdä pitkäjänteistä työtä tulosten saavuttamiseksi. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ammatillisesti ja henkilökohtaisesti työssäsi.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän ammattimaisessa ja dynaamisessa kansainvälisessä ympäristössä.
Sika on alansa johtava yritys ja laadukkaat tuotemerkkimme Sika, Casco, Schönox, Erikeeper ja Synteko ovat rakennusalan ehdotonta huippuluokkaa.

Lisätietoa tehtävästä voit tiedustella myyntijohtaja Markus Oksaselta, puh. +358 40 569 39 38 (arkisin klo 15-16).
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 23.5.2018 mennessä osoitteeseen: oksanen.markus@fi.sika.com