(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Kekkilä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018
Kekkilä Professional www.kekkilaprofessional.com on osa Kekkilä-konsernia www.kekkila.com. Kekkilä kehittää, valmistaa ja markkinoi kasvatusratkaisuja ammattiviljelijöille, viherrakentajille sekä kuluttajille. Kekkilä Professional vastaa ammattiviljelyn kasvualustojen ja lannoitteiden valmistuksesta ja myynnistä globaalisiti. Kekkilä on osa Vapo Oy:tä.

Etsimme aluemyyntipäällikköä Kekkilä Professional -liiketoimintayksikköön vastaamaan etenkin marjanviljelytuotteiden myynnistä Suomessa. Tavoitteenamme on olla Euroopan johtava ammattiviljelytuotteiden kasvualustavalmistaja ja lisätä myyntiämme maailmanlaajuisesti.

Aluemyyntipäällikkönä tulet tukemaan kasvutavoitteitamme kotimaassa, jossa kasvua haetaan mm. marjanviljelytuotteiden myynnistä. Asiakkaasi ovat ensisijaisesti Suomessa mutta haluat kasvaa alasi kansainväliseksi asiantuntijaksi ja toimia tulevaisuudessa myös muilla markkina-alueilla.

Aluemyyntipäällikkönä työskentelet itsenäisesti omien asiakkaidesi kanssa ja autat heitä tarjoamalla heille sopivia tuotteita ja välittämällä tietoa uusista menetelmistä ja niiden käytöstä. Työ edellyttää tiivistä yhteydenpitoa toimitusketjun, tuotehallinnan ja markkinoinnin kanssa, joten toimiminen osana tiimiä on oleellinen osa työssä onnistumista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- vähintään AMK-tason tutkintoa maatalouden tai puutarhatieteiden alalta, marjanviljelyn tuntemus on etu
- kokemusta ratkaisulähtöisestä myynnistä ja teknisestä konsultoinnista sekä avainasiakaskontaktien hoitamisesta
- itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön ja omaan vastuualueeseen
- matkustushalukkuutta
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti, muiden kielien ja erityisesti ruotsin kielen taito on etu
- valmiutta kehittää itseään oman alueensa teknisenä osaajana ja organisaation sparraajana

Työn hoitaminen edellyttää matkustamisesta ensisijaisesti Etelä-Suomessa, joten sijainti voi olla joko pääkonttorissamme Vantaalla tai tehdastoimipaikallamme Eurajoella. Kotoa työskenteleminekin on mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Olli-Matti Toivanen, puh 020 790 4809, maanantaina 14.5. klo 13-15.

Täytä sähköinen hakemus ja liitä mukaan CV 25.5.2018 mennessä.