(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Ensto

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Enstossa monimuotoisuus on voimavara, ja meitä yhdistää avoin ja utelias asenne. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen. Jos jaat intohimomme ja haluat vaikuttaa asioihin, liity kansainväliseen tiimiimme. Olisi ilo saada sinut osaksi Ensto-perhettä!

Nyt haemme energistä, innostunutta ja teknisesti suuntautunutta sähköistysratkaisujen

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Pohjois-Suomen alueelle

Haet aktiivisesti uusia asiakkaita omalta myyntialueeltasi, sekä huolehdit, että nykyisillä asiakkaillamme on tarvittavat tiedot tuotevalikoimastamme. Olet parhaimmillasi asiakassuhteiden pitkäjänteisenä ja tuloshakuisena kehittäjänä. Sinulla on kokemusta myyntityöstä ja haluat tehdä teknistä kauppaa sekä toimia asiakasrajapinnassa.

Edellytämme

  • Aikaisempaa näyttöä tuloksekkaasta myynnistä sähköalalla.
  • Neuvottelutaitoja, innokasta myyntiasennetta sekä tarmokasta ja kunnianhimoista otetta myyntitavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Vastuunottokykyä, organisointitaitoja sekä päätöksentekovalmiutta.
  • Matkustusvalmiutta.

Odotamme sinulta sähköteknistä ja/tai kaupallista koulutusta. Olet aktiivinen ja tuloshakuinen sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mielellään myös englanninkielellä. Toivomme sinun tuntevan sähköurakoitsijakenttää ja sähkötukkukauppaa.

Olet luonteeltasi positiivinen ja periksi antamaton tiimipelaaja, jolla on tahto voittaa asiakkaasi luottamus ja kehittää asiakassuhteita pitkäjänteisesti. Vietät suuren osan ajastasi kentällä, mutta työpisteesi löydät Oulun toimipisteestämme.

Enstolaiset ovat alansa huippuammattilaisia. Tarjoamme sinulle avainpaikan kotimaan myyntitehtävissä, laadukkaan kilpailukykyisen tuotevalikoiman ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kotimaan myyntijohtaja, Aki Nurmikolu, puh. +358 44 238 4580 tai aki.nurmikolu@ensto.com.

Haluatko sinä osaksi menestyvää tiimiä? Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 30.4.2018 mennessä internetsivujemme kautta osoitteessa www.ensto.fi/ura.

Ensto on savuton työpaikka.