(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä
markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme pitkäaikaiselle asiakkaallemme aluemyyntipäällikköä Tampereen seudulle.

Asiakkaamme toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Yritys on erikoistunut mm. suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon sekä varaosamyyntiin.

Työtehtävänäsi on vastata asiakkaamme Tampereen alueen myynnistä ja asiakkaista. Työnkuvaasi kuuluvat asiakaskäynnit, myyntityö toimipisteessä sekä asiakkaan tiloissa, projektien hoito alusta loppuun ja asiakkuuksien kehittäminen. Toimit myyntityössä teollisuusympäristössä. Työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille.

Sinulla on käytännön kokemusta kunnossapitotöistä, mielenkiintoa hydrauliikkaa kohtaan ja alan koulutus. Pystyt tarvittaessa osallistumaan pienimuotoiseen asennustyöhön. Olet tuloshakuinen, palvelualtis, joustava ja sopeutuvainen. Työpiste sijaitsee Pirkkalassa, mutta työtä tehdään pääasiassa kentällä.

Tarjoamme sinulle
- mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa yrityksessä
- kilpailukykyisen palkan
- mahdollisuuden kehittyä ja kehittää yrityksen toimintaa
- hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan joukon ympärillesi.

Hae paikkaa rohkeasti! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Lisätietoja: asiakkuuspäällikkö Leena Saari, 044 565 4343, leena.saari@workpower.fi