Aluemyyntipäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Satatekniikka Oy on valtakunnallisesti toimiva hydrauliikka- ja pneumatiikkatalo, joka on erikoistunut hydrauliikan, pneumatiikan ja keskusvoitelujärjestelmien suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon sekä varaosamyyntiin. Korkea tekninen osaaminen ja laaja kokemus alalta mahdollistavat kaikkien laitteiden ja järjestelmien vaatimien palveluiden tarjoamisen niiden koko elinkaaren ajalta. Kasvun myötä Satatekniikka hakee vahvistusta Tampereelle.

Haemme pitkäaikaiselle asiakkaallemme Satatekniikalle aluemyyntipäällikköä Tampereen seudulle.

Työtehtävänäsi on vastata Satatekniikka Oy:n Tampereen alueen myynnistä ja asiakkaista. Työnkuvaasi kuuluvat asiakaskäynnit, myyntityö toimipisteessä sekä asiakkaan tiloissa, projektien hoito alusta loppuun ja asiakkuuksien kehittäminen. Toimit myyntityössä teollisuusympäristössä. Työllistyt suoraan Satatekniikan kirjoille.

Sinulla on käytännön kokemusta kunnossapitotöistä, mielenkiintoa hydrauliikkaa kohtaan ja alan koulutus. Pystyt tarvittaessa osallistumaan pienimuotoiseen asennustyöhön. Olet tuloshakuinen, palvelualtis, joustava ja sopeutuvainen. Työpiste sijaitsee Pirkkalassa, mutta työtä tehdään pääasiassa kentällä.

Tarjoamme sinulle
- mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa yrityksessä
- kilpailukykyisen palkan
- mahdollisuuden kehittyä ja kehittää yrityksen toimintaa
- hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan joukon ympärillesi.

Hae paikkaa rohkeasti! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Lisätietoja: asiakkuuspäällikkö Leena Saari, 044 565 4343, leena.saari@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1126263
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere