(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Harvia

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Harvia Sauna & Spa on yksi tunnetuimpia Suomalaisia brändejä niin Suomessa kuin maailmalla. Haluamme rikastaa ihmisten elämää tarjoamalla ainutlaatuisia, kaikkien aistien sauna- ja spa- kokemuksia, jotka tarjoavat täydellisen kehon ja mielen harmonian – mahdollistaen elämän rennoimmat hetket ja luontaisen hyvinvoinnin.  Kiukaat ovat Harvian tunnetuin tuote, mutta entistä enemmän tarjoamme asiakkaillemme konseptoituja ja räätälöityjä saunakokonaisuuksia.

Nyt rekrytoimme

Aluemyyntipäällikön

vastaamaan Harvian tuotteiden myynnistä Pohjois-Suomessa.

Mitä tämä tehtävä tarjoaa sinulle?

 • VAPAUS JA VASTUU. Tämä tehtävä vaatii itsenäistä otetta ja kykyä tarttua toimeen, jota me Harvialla arvostamme. Huolehdit alueesi myynnistä ja asiakaskäynneistä oman aikataulusi mukaisesti, joten työtapasi täytyy olla järjestelmällinen ja tehokas unohtamatta kuitenkaan sitä tärkeintä – hyvää asiakaskokemusta.
 • KOHTAAMISIA KENTÄLLÄ. Tehtävässä tapaat päivittäin niin rautakauppojen kuin tukku – ja rakennusliikkeiden henkilöitä, joten olennaista on että nautit liikkuvasta myyntityöstä huippuluokan tuotteiden ja teknisen tuen parissa.
 • TULEVAISUUS.  Haluamme tarjota asiakkaillemme tulevaisuudessa entistä laajempia saunaan ja Spahan liittyviä kokonaisratkaija, joiden myynnissä tulet olet olemaan yksi Harvian avainpelaajista. Vähittäiskauppa ja tukkuliikkeet ovat tehtävässä avainasiakkaita, mutta myös laajemmat kokonaisuudet rakennusliikkeiden yms. kanssa ovat mahdollisia.

Millaisen henkilön haluamme Harvialle:

 • KAUPALLISESTI ORIENTOITUNEEN MYYNNIN AMMATTILAISEN
  • Kokemuksesi saunaan liittyvien tuotteiden myynnistä on eduksi, mutta kokemuksesi voi olla muista teknisen myynnin tuotteista. Tehtävän nopeaa haltuunottoa toki helpottaa, jos tunnet entuudestaan alueen asiakaskuntaa.
  • Myyntialue on Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Pohjois-Suomi, joten optimaalinen maantieteellinen sijaintisi on Oulun tietämillä. Mutta yhtälailla voit olla Torniolainen huippumyyjä, joka hakee välillä muutaman kaupan Ruotsinkin puolelta.  Olennaista on, että ymmärrät työn vaativan paljon liikkumista ja elämäntilanteesi antaa siihen mahdollisuuden. Vaadittavat paperityöt pystyt hoitamaan kotikonttorilta käsin.
 • AKTIIVISEN VUOROVAIKUTTAJAN
  • Tehtäviisi kuuluu myynnin lisäksi myös kouluttaa asiakkaitamme Harvian tuotteiden osalta, joten sinun täytyy tulla hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
 • MUUTA.
  • Kielitaitosi englannin suhteen on hyvä ja ruotsin kielen taito luetaan eduksi.

Miksi tähän tehtävään?

 • HAASTEITA JA MAHDOLLISUUKSIA SUOMALAISEN BRÄNDIN PARISSA.
  • Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden myydä tuotteita, joiden brändi ja luotettavuus tunnetaan. Asiakkaat ovat suurelta osin alueella jo olemassa, mutta kiukaiden lisäksi haluamme laajentaa tuotteidemme myyntiä myös saunakokokonaisuuksiin. Tämä tarjoaa tehtävään valittavalle henkilölle myös haasteita tulevaisuudelle.
  • Tarjoamme valitulle henkilölle huippuduunin lisäksi kilpailukykyisen ja kannustavan palkkauksen.

LISÄTIEDOT:

 1. kierroksen haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 18 Oulussa. (Alustava haastattelupäivä 2.5)
 2. Jätäthän hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta- EI sähköpostilla yhteyshenkilölle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Harvian myyntijohtaja Anssi Pelkonen,
p. 040 173 4910 seuraavina ajankohtina:

 • 16.4 klo 10-12, 17.4 klo 10-12

Muina aikoina tiedusteluihin vastaa  Personnelin Groupin rekrytointikonsultti Hannu Järvimäki, hannu.jarvimaki(at)personnel.fi, Puhelin: 0503670862