(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Etsimme Kiinteistöpalveluiden myyntitiimiimme Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueelle aktiivista ja tuloshakuista

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Työssäsi tulet hoitamaan palvelumyyntiä niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille. Työviikkosi sisältää runsaasti tavoitteellisia asiakaskäyntejä ja asiakkaille arvoa tuottavien ratkaisujen luomista. Hyvä asenne ja tekemisen meininki auttavat sinua rakentamaan asiakkaita parhaiten palvelevan kokonaisuuden monipuolisesta Lassila&Tikanojan palvelukokonaisuudesta. Työpisteesi sijaitsee Tampereella tai Hämeenlinnassa.

Etsimämme henkilö on koulutukselta merkonomi tai tradenomi - aktiivinen, itsenäinen ja aidosti myynnillisistä haasteista nauttiva ammattilainen, joka motivoituu tuloksen tekemisestä. Vankka, vähintään 3 vuoden kokemus B2B myynnistä on tärkeä asia tehtävän hoitamisen kannalta. Ominaisuuksiisi kuuluvat myös itsenäinen työote, myyntinälkäisyys, innovatiivisuus ja taito verkostoitua. Odotamme sinulta Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen  talousalueen hyvää tuntemusta. Työkokemus asiakaslähtöisestä palvelumyynnistä antaa sinulle hyvät valmiudet tehtävään. Kokemus kiinteistöpalveluista ei ole haitaksi, mutta se ei ole välttämätön.

Onhan sinulla hallussa myös suomenkieli, englanninkielen taito on eduksi.

Kehitämme voimakkaasti toimintaamme kohti Suomen parasta myyntiorganisaatiota. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Haluamme tarjota entistäkin turvallisemman työpaikan.

Käy täyttämässä hakemuksesi 22.2 mennessä osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin ja täydennä hakemuksesi cv:llä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Joni Varkka 16.2 klo 14-16.00 puh. 050 385 4559.