(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Lakan Betoni Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

urakoitsijamyyntiin PK-seudulle ja Pirkanmaalle.

Tehtävänäsi on myydä Lakan kuivatuotteita ja järjestelmiä, sekä harkko- ja ympäristöbetonituotteita. ​Asiakaskuntasi koostuu rakennusliikkeistä, urakoitsijoista ja rautakaupoista. Suunnittelijakentän tuntemus katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta vahvoja näyttöjä ja kokemusta tuloksellisesta ja konsultoivasta kenttämyynnistä ja uusasiakashankinnasta. Rakennusalan ja rakennusmateriaalien tuntemus katsotaan eduksi, koulutustaustasi voi olla rakennustekninen tai kaupallinen. Omaat hyvät myyntitaidot ja kyvyn havainnoida markkinoiden muuttuvia tarpeita ja välittää tietoa oman tuotekehityksen tueksi. Toimipisteesi sijaitsee Lopen myyntikonttorilla tai erikseen sovittavassa etätoimistossa.

Henkilönä olet aktiivinen, ennakkoluuloton, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot. Sinulla on myös kyky verkottua nopeasti asiakaskunnan avainhenkilöiden kanssa.

Tarjoamme tehtävän alalla tunnettujen tuotteiden parissa, kilpailukykyisen palkkauksen etuineen, mukavat työkaverit, sekä erinomaiset tuotteet ja puitteet menestyksekkääseen työhön.

Lisätietoa tehtävästä antaa Simo Österman, Target Headhunting Oy, puh. 044 3434417, sähköposti: simo.osterman@targetheadhunting.fi.

Hakuaika aluemyyntipäällikön tehtävään päättyy 16.3.2018. Hakea voit täyttämällä sähköisen lomakkeen osoitteessa: www.targetheadhunting.fi työpaikat