(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Novatron Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Yrityksen kasvun myötä haemme nyt aluemyyntipäällikköä vastaamaan Etelä- ja Keski-Suomen alueiden myynnistä

Tehtävänkuva:

Tehtävänäsi on laadukkaiden koneohjausjärjestelmien ja niiden ylläpitopalveluiden myynti sekä asiakashoito alueella. Teet myyntityötä, jossa tapaat asiakkaitasi aktiivisesti ja hoidat koko myyntiprosessin alusta loppuun. Työssäsi sinua tukee asiantunteva tekninen tiimi, joiden kanssa toimit tiiviissä yhteistyössä. Asiakkaita ovat maanrakennusurakoitsijat, konemyyjät ja konevalmistajat. Tehtävä koostuu nykyisten asiakkuuksien hoitamisesta ja uusasiakashankinnasta. Myyntitiimin tukikohtana toimii Pirkkalan pääkonttori, työskentelet pääkaupunkiseudulla kotikonttorilta käsin. Asiakkaasi sijaitsevat Etelä- ja Keski-Suomen alueella.

Yleistä:

Työssä menestyminen edellyttää luontaista kykyä luovia asiakasrajapinnassa. Tehtäviisi kuuluu luoda luottamussuhteita maansiirtoalan yrittäjiin ja konemyyjiin. Toivomme, että sinulla on ymmärrystä tekniikasta; kokemus maanrakennus- ja mittausalasta on suuri etu. Kunnianhimoinen, itsenäinen, myynnillinen työskentelyote ja asiakassuhteiden pitkäjänteinen rakentaminen ovat vahvuuksiasi.
Työssäsi teet työmaakäyntejä, kykenet mukautumaan tilanteisiin ja ongelmanratkaisukykysi kautta löydät asiakkaillemme sopivat ratkaisut eri tilanteissa. Sinulla on riittävä tietotekninen perusosaaminen, ruotsin kieli taito katsotaan suureksi eduksi. Novatron tarjoaa ainutlaatuisen paikan alansa kehityksen kärjessä, rennon ja positiivisen työyhteisön tukemana. Työkenttänäsi toimii tutkitusti tyytyväinen asiakaskunta, jossa mahdollisuutesi menestykseen ovat omissa käsissäsi.

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen ja aktiivisen työtehtävän
- Vakavaraisen ja tunnetun yrityksen työnantajaksesi
- Positiivisen ja kannustavan työilmapiirin
- Kilpailukykyisen kiinteän palkkauksen
- Osaavien ammattilaisten taustatuen
 

Odotamme sinulta:

- Kokemusta teknisestä myynnistä tai valmista osaamista konetekniikasta
- Tuloshakuista työskentelyasennetta ja kykyä rakentaa pitkäjänteisiä asiakassuhteita
- Matkustusvalmiutta
- Organisointikykyä ja itsenäistä otetta työntekoon
- Valmis tuntemus toimialasta on eduksi

Työtehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.   Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 28.02.2018 mennessä.