(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018
Henkilöstöpalveluiden ammattilainen, etsitkö uusia haasteita myynnin parista?

Etsimme työkaveriksemme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Oulun, Kainuun ja Lapin alueelle.

Olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista henkilöstöalan toimijoista ja autamme asiakkaitamme rakentamaan menestystarinoita Suomen rajojen sisällä ja niiden ulkopuolella. Me Personalhuset Staffing Groupissa vastaamme asiakkaillemme osaavien ja oikeiden henkilöiden löytämisestä - lyhyiksi ja pidemmiksi työjaksoiksi.

Meillä aluemyyntipäällikkö vastaa ensisijaisesti alueen uusasiakashankinnasta. Lisäksi hän rakentaa olemassa oleville asiakkaillemme heidän tarpeitaan parhaiten palvelevan ratkaisun tarjoamalla kokonaisvaltaisesti henkilöstöratkaisujamme. Tehtäviin kuuluu myös työnantajamielikuvan jalkauttaminen sekä osallistuminen rekrytointi- ja asiakastapahtumiin. Myyntipäälliköt raportoivat aluepäällikölle. Työmme keskiössä on asiakas, ja tekemisemme perustuu aitouteen, inhimillisyyteen ja ratkaisukeskeisyyteen. Viestijän roolissa olemme aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin. Pidämme sen minkä lupaamme.

Myyntipäällikkömme ovat ammattilaisia asiakkaidemme henkilöstötarpeiden ratkaisemisessa. Meillä myyntipäälliköillä on hyvä sidosryhmäverkosto, aiempaa kokemusta ratkaisumyynnistä ja tehtävään soveltuva koulutus. Kansainväliset asiakkaat palvelemme englannin kielellä. Tässä työssä on matkustamista, joten oman auton käyttömahdollisuus on edellytys. Työ voidaan tehdä työsuhteessa tai komissiopohjaisena.

Olemme yritys, jossa kehitetään omia työtapoja ja laajennetaan osaamista. Nautimme työstämme ja innostumme uusista haasteista. Arvostamme hyvää työyhteisöhenkeä ja työskentelemme pilke silmäkulmassa. Tämä työyhteisö tukee ja sparraa. Tätä kaikkea lupaamme myös sinulle! Viihdytkö sinäkin työyhteisössä, jossa puhalletaan aidosti yhteen hiileen ja iloitaan yhdessä onnistumisista?

Mikäli kiinnostuit, laita itsestäsi tietoa oheisen linkin kautta viimeistään 28.2.2018. Meistä löydät lisätietoja mm. LinkedInistä: https://www.linkedin.com/company/personalhuset-staffing-group-finland. Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä, ota yhteyttä aluepäällikkö Johanna Keski-Petäjä, p. 050 599 9210 tai johanna.keski-petaja@personalhuset-sg.com (tai rekrytointipäällikkö Marja Heinimäki, puh. 040 547 8563). Varmimmin tavoitat 12.2.2018 klo 12-15:30 ja 21.2.2018 klo 12-15:30.