(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Laulava Ovipumppu on Suomen suurin linja-autoihin mainontaa myyvä ulkomainosyhtiö ja on yksi valtakunnan merkittävimmistä ulkomainostoimijoista. Yritys toimii yli 15 kaupungissa, vaikuttaen yli 2.5 miljoonaan suomalaiseen mainosvälineillään. Uutena kaupunkina nyt myös Tallinna. Perinteisen bussimainonnan lisäksi Laulava Ovipumppu tarjoaa mainostajien käyttöön uusia digitaalisia ratkaisuja.


Toiminnan ja kysynnän kasvaessa Laulava Ovipumppu hakee dynaamiseen porukkaansa Turkuun

Aluemyyntipäällikköä

joka on energinen ja tehokas asiakastyön ammattilainen. Hakemallamme henkilöllä tulisi löytyä jo jonkin verran myyntityön kokemusta, mutta tässä haussa myös asenne ja tahtotila ovat kriteereissä korkealla. Plussaa saat digitaalisten tuotteiden myyntikokemuksesta sekä innovatiivisesta että ratkaisukeskeisestä ajattelutavasta.

Työpisteesi ja ensisijainen myyntialueesi sijaitsee Turussa, mutta voit vapaasti laajentaa reviiriäsi oman tilanteesi mukaan. Tarjoamme siis vapautta ja vastuuta, mutta odotamme tuloksellista otetta, kuitenkin pilke silmäkulmassa.

Tarjoamme täyden tuen onnistumisellesi. Myyntisalkkuusi on pakattu valmiita asiakkuuksia, vahva kollegoiden ja johdon tukiverkosto sekä toimivat nykyaikaiset myyntityökalut. Meillä työskentelet laskuttavana edustajana, provikkamme on erittäin kilpailukykyisellä tasolla. Aloittaa saisi mahdollisimman pian, sillä myös meidän ovipumppumme laulaa!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae tehtävää oheisen linkin kautta tai soita ja kysy lisää Henkilöstötalolta!
Terhi 010 2306 525 terhi.wallenius@henkilostotalo.fi tai Miia 0102306528 miia.sinkko@henkilostotalo.fi
Ole nopea, paikka nimittäin täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä


Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.