(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö
Poolia Suomi Oy / Leipurin

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018

Leipurin

Leipurin tuottaa ratkaisuja leipomo- ja konditoriatuotteiden, elintarviketeollisuuden sekä kodin ulkopuolisen syömisen (out-of-home) markkinoille. Yhtiö toimittaa leipomoiden tarvitsemia raaka-aineita ja tarvikkeita sekä muulle elintarviketeollisuudelle lisäarvoa tuottavia erikoistuotteita. Leipurin päämiehet ovat alansa johtavia kansainvälisiä valmistajia. 100 vuotias Leipurin toimii Suomen lisäksi Venäjällä, Baltiassa, Puolassa, Ukrainassa, Valko-Venäjällä sekä Kazakstanissa. Leipurin-liiketoiminnan liikevaihto vuonna 2016 oli noin 113 milj, € ja se työllistää kansainvälisesti yli 300 henkeä.

Esittely

Haemme nyt kansainväliselle konserniasiakkaallemme aktiivista ja energistä

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vakituiseen työtehtävään pääkaupunkiseudun/Länsi-Suomen alueelle. Tehtävän aloitus on pikainen/sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

Vastaat työssäsi nimettyjen asiakkaittesi aktiivisesta myyntityöstä ja asiakassuhteen ylläpidosta sekä laajan tarjoaman ja uusien tuotteiden esittelystä ja sitä kautta lisämyynnistä olemassa oleville asiakkaillesi. Alueesi on pääkaupunkiseudun ja Länsi-Suomen (Turkuun saakka) välillä, näin ollen asuinpaikkasi on tällä akselilla.

Työskentelytapasi on hyvin itsenäinen ja itseohjautuva mutta et ole kuitenkaan yksin vaan saat tukea kollegoiltasi sekä muulta myynti- ja tukiorganisaatiolta. Työskentely tapahtuu toimistolta (tai etäkonttorilta) käsin ja suurimman osan viikosta olet asiakkaittesi luona . Käytät työssäsi luontevasti yrityksen ERP ja CRM -järjestelmiä.

Edellytykset

Odotamme sinulta:

- Kokemusta myynnin tai vaativan asiakaspalvelun (mielellään B2B) noin kolmen vuoden ajalta
- Tuloshakuista ja aktiivista sekä kehitysmyönteistä otetta
- Sujuvaa it-ohjelmien perusosaamista
- Suomen ja englannin kielten sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista, ruotsin kieli etu
- Leipomo-/elintarvikealan tuntemus katsotaan eduksesi
- Voimassa olevaa ajokorttia ja matkustusvalmiutta Suomessa.

Ennen kaikkea toivomme, että olet hyvät vuorovaikutustaidot omaava joustava ja ystävällinen tiimin jäsen, haluat oppia uutta ja samalla jakaa oppimaasi muille. Myynti on sinulle intohimo ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaistasi ja haluat edesauttaa niin omaasi, yrityksen kuin asiakkaittesi menestymistä. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja joustavasti ja sinulle on tärkeätä kehittyä ammatissasi ja urallasi.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vakavaraisen ja tunnetun yrityksen kokeneet ja ammattitaitoiset kollegat ja mahdollisuuden oppia ja kehittyä ammatissasi. Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen myyntityöllesi.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää? Jos, niin ota vain rohkeasti yhteyttä! Sanna Majava vastaa mielellään kysymyksiin joko sähköpostitse sanna.majava@poolia.fi tai puhelimitse +358 20 7290 838.

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian hakujärjestelmämme kautta.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja asiakasyrityksemme välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".