(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö, VTA Tekniikka Oy
VTA Tekniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

VTA Tekniikka Oy on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin. Lisäksi yritys tarjoaa lisäakselistoja ja kuorma-autoissa tarvittavaa erikoistekniikkaa.
Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla ja Pirkkalassa. Liikevaihtomme oli vuonna 2018 yli 30M€ ja palveluksessamme on 80 henkilöä.
Kuulumme Motoral-konserniin. Lue lisää osoitteesta www.vta.fi.

Etsimme nyt VTA Tekniikalle

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Aluemyyntipäällikkö vastaa PALFINGER kappaletavaranostureiden ja koukkulaiteiden sekä niihin liittyvien varusteluiden ja asennusten myynnistä Keski-Suomen alueella.

Olet ratkaisu- ja asiakaslähtöinen, dynaaminen ja energinen myynnintekijä. Tuotat aitoa lisäarvoa asiakkaillesi ja he voivat luottaa osaamiseesi sekä pienempien että isojen kokonaisuuksien osalta. Olet luotettava, oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja järjestelmällinen. Löydät asiakkaallesi parhaat mahdolliset vaihtoehdot ja ratkaisut.
Asiakkaasi ja me arvostamme sinussa periksiantamatonta luonnetta ja yksinkertaista lausettasi; ”ONNISTUU”.

Tehtävässä menestymiseen auttaa kokemus raskaan kaluston parissa työskentelystä, mutta emme edellytä sitä. Tekniikan tuntemus yhdistettynä kaupalliseen ajatteluun on vahvuus, mutta tärkeintä on oikea asenne tekemistä ja asiakkaita kohtaan. Tehtävässä pärjää suomen kielellä, muun kielitaidon katsomme eduksi.

Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen työ, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän, kannustavan palkkausmallin sekä osaavan työyhteisön tuen ja perehdytyksen, työpisteesi sijaitsee Jyväskylässä.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi meille jo tänään osoitteessa www.go-on.fi