(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö, VILPE Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020


Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme VILPE Oy:lle aluemyyntipäällikköä vastaamaan myynnistä ja asiakkuuksista Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella.


Perheyritys VILPE Oy (aikaisemmin SK Tuote Oy) on johtava ilmanvaihdon päätelaitteiden ja erikoiskattotarvikkeiden suunnittelija ja valmistaja Suomessa, Baltiassa, Venäjällä ja Pohjoismaissa. Yrityksen tarkoituksena on tuoda parempaa sisäilmaa, energiatehokkuutta ja rakenteiden pitkäikäisyyttä kaikkiin tiloihin. VILPE uudistaa toimialaa tuomalla markkinoille innovatiivisia ratkaisuja, ja sen palveluksessa on yli 130 alan ammattilaista.


Aluemyyntipäällikön tehtävässä asiakkaasi ovat rakentamisen ja LVI-alan ammattilaisia niin suunnittelussa, urakoinnissa kuin myynnissä. Aluemyyntipäällikön tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa myyntityö laaditun myyntibudjetin ja toimintasuunnitelman pohjalta. Toimipaikkasi on Mustasaaressa. Suurin osa aluemyyntipäällikön työstä tehdään kuitenkin kentällä asiakkaiden parissa.


Odotamme hakijoilta:


  • Olet intohimoinen myynnin ammattilainen, jolla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus. Koulutus rakennusalalta tai harrastuneisuus ja innostus rakennusalaa kohtaan katsotaan eduksi.
  • Sinulta löytyy jo valmiiksi tietoa rakennusalan tuotteista ja materiaaleista. 
  • Olet järjestelmällinen, innostava ja oma-aloitteinen. Pyrit saavuttamaan tavoitteesi ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot.
  • Kommunikoit asiakkaiden kanssa sujuvasti suomeksi ja ruotsiksi.
  • Olet valmis matkustamaan työn puitteissa (yöpymisiä arviolta 20–30 yötä/vuosi).
  • Hallitset tavallisimpien IT-järjestelmien käytön (mm. Microsoft Office ja CRM-järjestelmä).


Tarjoamme sinulle laadukkaat tuotteet sekä vahvan brändin myynnin tueksi. Tulet osaksi ammattitaitoista ja motivoitunutta myyntiorganisaatiota. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin. Tarjoamme sinulle sopivasti haastetta ja motivoivan työilmapiirin mahtavia työkavereita unohtamatta.


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (heidi.yrja@nordic.fi / 0505988460). Työ alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään tammikuussa 2021.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.