(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö Vantaalle tai Ylöjärvelle
Adapteo Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

Haussa nyt

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ Vantaalle tai Ylöjärvelle

Vastuullasi on tukea yrityksen kasvustrategiaa, joka tähtää kaluston uudistamiseen. Vastaat itsenäisesti poistuvan kaluston myynnistä ja vuokraamisesta. Kartoitat uudet myyntikanavat, etsit uudet asiakkaat ja hallinnoit toimintaa itsenäisesti. Päiväsi koostuvat uuden asiakaskunnan kartoittamisesta ja kontaktoinnista, asiakastapaamisista, tarjous- ja sopimusvaiheiden toteutuksesta sekä poistuvan kaluston tuotannonohjauksen ja kalustonhallinnan tukemisesta. Työskentelet osana myyntitiimiä ja osallistut tiimin toiminnan kehitystyöhön. Ylläpidät asiakastietoja CRM-järjestelmän avulla ja raportoit toiminnastasi myyntijohtajalle.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on soveltuvan koulutuksen lisäksi kokemusta ratkaisu- tai projektimyynnistä rakentamisen ja/tai kiinteistönhoidon parissa. Osaat toimia sekä yksityisen sektorin että julkisen sektorin toimijoiden kanssa. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja pystyt kommunikoimaan suomen lisäksi myös englannin kielellä.

Persoonaltasi olet systemaattinen ja sinulla on työskentelyysi itsenäinen ja tavoiteohjautunut ote. Olet tekemisessäsi aktiivinen, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja jämäkkä. Sinulla on kyky itsenäiseen päätöksentekoon ja analyyttiseen ajatteluun, lisäksi sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot. Sitoudut tavoitteisiin ja olet tottunut suunnittelemaan, keskustelemaan, priorisoimaan, ideoimaan ja organisoimaan.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän ja nimekkäät markkinajohtajan tuotteet sekä vahvan organisaation tuen. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkausmallin ja edut.   

Adapteon erottaa muista alan yrityksistä sen vahva sitoutuminen ja vastuullisuus. Jatkuva tuotekehitys ja uuden teknologian mahdollisuudet sekä lähellä asiakasta oleva palveleva organisaatio ovat perustana yrityksen kehitykselle. Jos kiinnostuit tehtävästä, toimi pian, haastattelut aloitamme jo ennen hakuajan umpeutumista 7.10.2019.

Tehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa Target Headhunting Oy:ssä Senior Headhunter Jarmo Kauppinen 0400-254 836. Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksen kera Targetheadhunting Oy:n nettisivuilla www.targetheadhunting.fi. Tule vaikuttamaan tulevaisuuteesi.