ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, VAASA TAI JYVÄSKYLÄ
Leica Geosystems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Tulet tässä tehtävässä myymään kaikkia tuotteitamme pääasiassa rakennusteollisuudelle joko Vaasan tai Jyväskylän alueella.

Olet tuloshakuinen henkilö ja innostut siitä, että löydät asiakkaiden tarpeisiin parhaan mahdollisen ratkaisun. Arvostat kaikessa työssäsi Premium Quality and Premium Brand -ajattelua. Olemme luomassa yritykseemme ainutlaatuista myyntiprosessia, johon jokainen myynnin parissa toimiva henkilö voi vaikuttaa. Rakennamme samalla liidien hallintajärjestelmää ja teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että ymmärrämme paremmin asiakkaan muuttuvaa ostoprosessia. Kehittävän johtamiskulttuurimme ansiosta henkilökohtainen kehittymisesi on meillä päivittäisen liiketoiminnan keskiössä: Saat tehtäviisi vastuuta ja vapautta sekä pääset myös vaikuttamaan päivittäiseen päätöksentekoon. Arvostat johtamiskulttuuria, jossa esimiehen lähellä oleva tuki auttaa sinua pääsemään yhdessä määriteltyihin ja selkeisiin tavoitteisiin.

Aluemyyntipäällikkönämme tulet keskittymään Quantity, Direction and Quality (QDQ) -tyyppiseen ajatteluun, jossa myyntiprosessin jokaista vaihetta analysoidaan tätä metodia käyttäen. Tarvitset työssäsi neuvottelu-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, joiden jatkuvaan kehittämiseen suhtaudut positiivisesti. Käytössämme oleva Salesforce.com -järjestelmä tarjoaa kehittyneitä ominaisuuksia, joilla seurataan henkilökohtaisesti tavoitteidesi työstämisen suuntaa ja täyttymistä. Tarvitset työssäsi sujuvan suomenkielen lisäksi sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kieltä, sillä yhtiömme sisäinen kieli on englanti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään kansainväliseen yritykseen ja työyhteisöön erittäin laadukkaiden ratkaisujen ja palvelujen pariin. Perehdytämme sinut sekä työhön että tuotteisiimme, ja saat käyttöösi työssäsi tarvittavat järjestelmät ja työkalut. Tehtävänkuva on monipuolinen, ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan tekemiseesi. Kulttuurimme on rento, mutta asiantunteva ja ammattimainen. Arvostamme jokaisen työntekijämme panosta sekä yrityksemme kehittymiseen että oman ammattitaidon kehittämiseen.

Lisätietoa tehtävästä saat Mercuri Urvalin Research-konsultilta, Sally Ahlbladilta, puh. 0207 420 531, parhaiten tavoitettavissa ke 13.2 klo 9-10. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.02.2018 Mercuri Urvalin nettisivuilla, www.mercuriurval.com tunnuksella FI-13646. Merkitsethän ilmoitukseen selkeästi, oletko kiinnostunut Jyväskylän vai Vaasan tehtävästä. Kiitos ja tervetuloa mukaan hakuumme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226826
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi Kaikki, Etelä-Pohjanmaa Kaikki, Keski-Pohjanmaa Kaikki, Pohjanmaa Kaikki, Satakunta Kaikki, Varsinais-Suomi Kaikki, Ahvenanmaa Kaikki, Jyväskylä Tai Vaasa